ΟΦΗ

Χοσέ Κοέλιο, ο Πορτογάλος που έρχεται για τον ΟΦΗ!

Ο 27χρονος επιτελικός μέσος θα είναι η επόμενη μεταγραφή των Κρητικών

Με την άφιξη του θα αποτελέσει την 7η μεταγραφή της ομάδας του Ηρακλείου

Και το όνομα αυτού Χοσέ Άλβες Κοέλιο. Αυτός είναι ο Πορτογάλος επιτελικός που σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται στο Ηράκλειο τις επόμενες ώρες για να υπογράψει στον ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον ποδοσφαιριστή και με την άφιξη του, αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές.

Αυτός είναι ο Χοσέ Κοέλιο

Ο Χοσέ Μανουέλ Άλβες Μπαρμπόσα όπως είναι το πλήρες όνομα του, γνωστός ως Χοσέ Κοέλιο, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα της γενέτειρας του την Πάσος Φερέιρα. Σε νεανική ηλικία πέρα από τα τμήματα υποδομής των Πόρτο, Ίντερ και Μπενφίκα, από την ποία δόθηκε δανεικός σε Πάσος Φερέιρα, Φατίμα και Ατλέτικο.

Ακολούθησαν η Σέριφ (7 συμμετοχές), η Φρεαμούντε (14 συμμετοχές, 5 γκολ), η Πεναφιέλ (17 συμμετοχές), η Φελγκέιρας (31 συμμετοχής, 7 γκολ) και η Ολαλένσε (19 συμμετοχές, 3 γκολ). Το 2016 μετακόμισε στην Αλ Χαλά του Μπαχρέιν (6 συμμετοχές), για να επιστρέψει λίγο αργότερα στην Φελγκέιρας (10 συμμετοχές). Τελευταίος σταθμός του ήταν η Περσέπολις της Ινδονησίας (32 συμμετοχές, 5 γκολ) στην οποία πήγε τον Απρίλιο του 2017 και αποχώρησε το Νοέμβριο. Τελευταία του συμμετοχή καταγράφεται στις 11 Νοέμβρη κόντρα στην Μπαρίτο.

Σχόλια