Κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ Καζανάκης και Βατσινάς

Ποδόσφαιρο
Κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ Καζανάκης και Βατσινάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι γνωστό εδώ και μέρες, ότι κοντά στην προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ είναι οι Κώστας Καζανάκης και Φανούρης Βατσινάς.

Δύο πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ, που με την εμπειρία τους δίνουν σημαντικές κατευθύνσεις, όπως και ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, που εκ των μετόχων έχει ασχοληθεί με θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος (μεταγραφές κτλ).

Ο Φανούρης Βατσινάς παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα επίσημα του «Γεντί Κουλέ», όπου βρέθηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Κώστας Καζανάκης μετά το τέλος του αγώνα επισκέφθηκε τα αποδυτήρια όπου συνεχάρη παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ενώ τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν (φωτογραφία) με τους Γιώργο Στεφανουδάκη και Μανόλη Γουρνιεζάκη.

Φυσικά η παρουσία των δύο παραγόντων δεν περνά απαρατήρητη, ενώ ανοιχτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να εμπλακούν σε διοικητικό επίπεδο. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στη γενική συνέλευση της 12ης Φεβρουαρίου, αφού είναι μια προοπτική που συζητείται.

Από τα επίσημα του γηπέδου παρακολούθησε το παιχνίδι και ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, μαζί με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Κώστα Χανιωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News