default-image

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: "Υπάρχουν κάποια... κενά στην πρόταση"

Αθλητισμός
Ερασιτέχνης ΟΦΗ: "Υπάρχουν κάποια... κενά στην πρόταση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημερώνει τους φιλάθλους, για την πρόταση της Royal Group Holdings, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Μάλιστα, επισήμαινεται η αίσθηση ότι υπάρχουν καποια... κενά για τα οποία έχουν ζητηθεί διευκρινίσεις.

Αναλυτικά ανάφερεται: «Για ενημέρωση του κόσμου παραθέτουμε ορισμένα στοιχεία που αφορούν την πρόταση ενδιαφέροντος από τη Royal Group HOLDINGS.

Μετά τον ορισμό Επιτροπής που συστήθηκε από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της οποίας έργο είναι η συγκέντρωση στοιχείων για την παραπάνω πρόταση, όπως είχαμε υποχρέωση και μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις η Επιτροπή έθεσε στη διάθεση των ενδιαφερομένων όποια στοιχεία ζητήθηκαν πλην της έκθεσης των ορκωτών λογιστών γιατί θεώρησε ότι δεν πρέπει να δοθούν δεδομένα της εταιρίας στη δημοσιότητα και στη χρήση των πάντων σε αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων.

Η Επιτροπή περιμένει όπως έχει υποχρέωση από τους ενδιαφερόμενους να τηρήσουν αυτά που έχουν προτείνει και έχουμε αποδεχτεί προκειμένου να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή έχει την αίσθηση ότι στη συγκεκριμένη πρόταση υπάρχουν ορισμένα κενά και ζητά διευκρινήσεις που είναι απαραίτητες. Εμείς πάντως είμαστε στη διάθεση των πάντων για ενημέρωση και πάντα για το συμφέρον της ΠΑΕ ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News