default-image

Ολοκληρώθηκε η χρονιά για τους Κ17 και Κ20 του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ολοκληρώθηκε η χρονιά για τους Κ17 και Κ20 του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε  στο Μαρτινέγκο η αγωνιστική περίοδος για τις ομάδες Κ20 και Κ17 του Εργοτέλη.

Και οι δύο ομάδες είχαν καλή παρουσία στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Η Κ20 του Βασίλη Πλεσίτη συγκέντρωσε 52 βαθμούς σε 30 παιχνίδια και η Κ17 του Σταύρου Πρωτογεράκη συγκέντρωσε 29 βαθμούς σε 24 αγώνες.

Το πλέον σημαντικό, όμως, είναι ότι ανταποκρίθηκαν και ανταποκρίνονται απόλυτα στην παραγωγική διαδικασία του συλλόγου. Οι ομάδες Κ17 και Κ20 αποτελούν τα καθοριστικότερα σκαλοπάτια στην πυραμίδα του συλλόγου μας, από τα μικρότερα τμήματα της Ακαδημίας που αποτελούν τη βάση, μέχρι την επαγγελματική ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή.

Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή με την πρώτη ομάδα του Εργοτέλη έχουν επαγγελματικά συμβόλαια 12 παίκτες (Καβουσάκης, Σαρρής, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Κανδηλάκης, Μπουχαλάκης, Καρέλης, Χρυσοφάκης, Κοζορώνης, Δωματάς, Δερμιτζάκης, Μπρούνο) προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής, αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για τα αποτελέσματα που έχει η μεθοδική δουλειά που γίνεται καθημερινά στο Μαρτινέγκο. Και η διαδικασία δε σταματά, με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε επαγγελματίες έγιναν οι Τζανακάκης, Δερμιτζάκης, Κοζορώνης, Πρωτογεράκης και Δωματάς.

Πάνω σε αυτό στάθηκε ο γενικός αρχηγός Σταύρος Λαμπράκης, μιλώντας στους παίκτες των δύο ομάδων (Κ20, Κ17) με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Τους ζήτησε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας μας, Μιχάλης Επιτροπάκης, όπως και οι προπονητές Βασίλης Πλεσίτης και Σταύρος Πρωτογεράκης. Όλοι στάθηκαν στα αποτελέσματα που έχει η προσπάθεια που γίνεται με τρανή απόδειξη τη μαζική παρουσία στην επαγγελματική ομάδα παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Και αυτό πρέπει να εμπνεύσει και να αποτελέσει το κίνητρο για όλα τα παιδιά που γυμνάζονται στο Μαρτινέγκο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News