Μήνυμα Στειακάκη για την επόμενη ημέρα του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Μήνυμα Στειακάκη για την επόμενη ημέρα του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους… προεκλογικούς τόνους στο Μαρτινέγκο να έχουν ανέβει αρκετά, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης έστειλε το μήνυμά του για την επόμενη ημέρα του Εργοτέλη.

Ο κ. Στειακάκης ξεκαθάρισε ότι εδώ και έξι μήνες έχει εκφράσει την πρόθεσή του να μην συνεχίσει και τόνισε ότι ο Εργοτέλης είναι όρθιος και περιμένει διοίκηση με όραμα και δύναμη και όχι ασαφείς υποσχέσεις.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Στειακάκη:

«Αγαπητοί φίλοι του Εργοτέλη, μεταθέσαμε την ημερομηνία των εκλογών για 5 Ιουνίου (η οποία περιλαμβανόταν εξάλλου στην αρχική ανακοίνωση) ακριβώς για να υπάρχει χρόνος να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων (και να υποβληθούν οι υποψηφιότητες.

Είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρχει προβληματισμός από τα μέλη του Συλλόγου για την επόμενη μέρα, γιατί ασφαλώς αυτή πρέπει να είναι καλύτερη, όπως αξίζει στον Εργοτέλη. Πρέπει να τονίσω ότι ο ερασιτέχνης, ακαδημίες, ανδρικές και γυναικείες ομάδες, μπάσκετ, λειτούργησαν άψογα, άσχετα με τη βαθμολογική θέση που κατέλαβαν στα πρωταθλήματα. Οι ακαδημίες μάλιστα ξεπέρασαν, σε αριθμό παιδιών και οργανωτικό επίπεδο, κάθε προηγούμενο. Επίσης δεν υπάρχουν χρέη.

Πραγματικά δεν κατανοώ την απροθυμία ανθρώπων, που είναι σε θέση διοικητικά και οικονομικά να βοηθήσουν τον Σύλλογο, να συμμετάσχουν στην επόμενη διοίκηση. Εγώ προσωπικά έχω επίσημα δηλώσει, προ εξαμήνου μάλιστα, ότι, μετά από δυο θητείες, δεν προτίθεμαι να συνεχίσω. Έκανα ότι μπορούσα μαζί βέβαια με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Περάσαμε δύσκολες συγκυρίες, αλλά κάναμε το καθήκον μας (με λάθη και αδυναμίες). Ο Εργοτέλης είναι όρθιος και περιμένει την ώθηση που χρειάζεται από μια διοίκηση με όραμα και δύναμη. Ασαφείς υποσχέσεις «θα βοηθήσω» δεν αρκούν. Κρίνονται οι παρόντες, αλλά και οι απόντες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News