Εργοτέλης: Περίπλοκη κατάσταση και… διαδικτυακή ένταση ενόψει εκλογών!

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Περίπλοκη κατάσταση και… διαδικτυακή ένταση ενόψει εκλογών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει πάρει… φωτιά το προεκλογικό σκηνικό με φόντο την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη, με τις προγραμματισμένες εκλογές για την Δευτέρα 29 Μαϊου να μετατίθενται σύμφωνα με ανακοίνωση του απερχόμενου προέδρου κ. Στειακάκη για μία εβδομάδα αργότερα, την Δευτέρα 5 Ιουνίου, ώστε να έχουν τον αναγκαίο χρόνο οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους.

Την ίδια ώρα η κατάσταση είναι περίπλοκη ενώ δημιουργήθηκε τεράστια… διαδικτυακή ένταση με αναρτήσεις που προκαλούν αίσθηση!

Το γεγονός ότι στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του νυν ηγέτη της γυναικείας ομάδας Σταύρου Περακάκη μαζί με τον παλιό πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτη Τσάλο και ένα τιμ συνεργατών τους, προκάλεσε την παρέμβαση του Γιώργου Βρέντζου, ο οποίος παρότι είναι ενεργό στέλεχος της ΠΑΕ Χανιά, εξέφρασε την άποψή του για τα διοικητικά του Εργοτέλη.

Η τοποθέτηση Βρέντζου έφερε παρεξήγηση και ένταση, καθώς παρότι αναφέρθηκε με θετικά λόγια για τον κ. Περακάκη, ανέφερε ότι «νταλαβεριτζήδες, στοιχηματζήδες και κάθε λογής λαμόγια δεν έχουν θέση στο Μαρτινέγκο!» με έμμεσες αιχμές για τον Φώτη Τσάλο.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Περακάκης με νέα ανάρτηση με αιχμές ανακοίνωσε την απόφασή του ότι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές για τη νέα διοίκηση ενώ ο Γιώργος Βρέντζος αποκάλυψε ότι δέχτηκε… διαδικτυακή επίθεση από τον Φώτη Τσάλο.

Μέσα σ’ όλα υπήρξε κι άλλος… διαδικτυακός καβγάς μεταξύ του Σταύρου Περακάκη και του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιάννη Δασκαλάκη, με τους ίδιους πάντως να ανακοινώνουν λίγες ώρες αργότερα ότι η μεταξύ τους αντιπαράθεση θεωρείται ότι έχει λήξει.

Ουδείς πάντως μπορεί να είναι βέβαιος για το πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες ημέρες μέχρι τις εκλογές ενώ οι πιο ψύχραιμοι, βλέποντας το σκηνικό όπως διαμορφώνεται, έχουν αρχίσει ήδη να πιέζουν τον Γιώργο Στειακάκη να παραμείνει στην προεδρία…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News