Εργοτέλης: Ζητά έμπρακτη στήριξη για τον σύλλογο ο Γιώργος Στειακάκης

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Ζητά έμπρακτη στήριξη για τον σύλλογο ο Γιώργος Στειακάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης, με μήνυμά του λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου έτους, αναφέρεται στις δυσκολίες που πέρασε ο σύλλογος αλλά και τις προοπτικές που έχει για το μέλλον, ζητώντας παράλληλα την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

«Αγαπητοί φίλοι, πέρασε μια χρονιά από τις δυσκολότερες και πιο στενάχωρες για τον Εργοτέλη.

Εντούτοις, πλην της πτώσης της μεγάλης ομάδας στην τοπική κατηγορία, το οικοδόμημα του Εργοτέλη έμεινε αλώβητο και στέρεο. Η μεγάλη ομάδα, μετά την αποχώρηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, έκανε ξεκίνημα από την Α1 τοπική κατηγορία υπό αντίξοες συνθήκες της τελευταίας στιγμής.

Έχει, ωστόσο, προοπτικές όσο καμία άλλη ερασιτεχνική ομάδα στην Ελλάδα, γιατί έχει βάσεις και υποδομή που κανένας άλλος αθλητικός σύλλογος δεν διαθέτει.

Η αξία των συλλόγων, όμως, σε αντίθεση με τις ΠΑΕ, έγκειται στο ενδιαφέρον όλων των μελών τους και όχι των μεμονωμένων προσώπων που είναι κάθε φορά στη διοίκηση τους, γιατί τα αποθέματα δυνάμεων (οικονομικών και ψυχικών) δεν είναι ανεξάντλητα.

Αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος έχει καταφέρει να μην χρωστάει (πράγμα όχι αυτονόητο όπως θεωρούν μερικοί) παρότι τα μηνιαία έσοδα είναι πολύ κάτω του ήμισυ των μηνιαίων εξόδων, με πολύ συντηρητική οικονομική πολιτική.

Με δεδομένη την κατάσταση, θα πρέπει ο καθένας, εντός και εκτός διοίκησης, να σκεφτεί τι μπορεί να συνεισφέρει. Το ενδιαφέρον του καθένα μας πρέπει να είναι έμπρακτο και ουσιαστικό. Μεσσίες και πλούσιοι δεν υπάρχουν, τουλάχιστον ανάμεσα μας. Αυτό θα έχει σημασία και για την προετοιμασία της επόμενης μέρας για όποια διοίκηση προκύψει από τις εκλογές του Ιουνίου 2023 για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειες σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News