Εργοτέλης: Θετική απάντηση ΕΠΟ για Α1 ΕΠΣΗ – Έρχεται νέα κλήρωση

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Θετική απάντηση ΕΠΟ για Α1 ΕΠΣΗ – Έρχεται νέα κλήρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ άναψε το πράσινο φως για την συμμετοχή του Εργοτέλη στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν κανονικά στην ανώτερη τη τάξει κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου, θα μπουν ως 17η ομάδα και θα ξαναγίνει κλήρωση!

Η απάντηση της ΕΠΟ στάλθηκε σήμερα, μετά από σχετικό ερώτημα που είχε απευθύνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων για τον Εργοτέλη, ο οποίος μετά την αποχώρηση της ΠΑΕ από την Super League 2, δεν επιθυμούσε την συμμετοχή στην Γ’ Εθνική αλλά στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αρχικό σενάριο μετά την αποχώρηση από SL2 ήταν η επανεκκίνηση της ομάδας από την Α2 ΕΠΣΗ μέσω των Νέων Εργοτέλη αλλά τελικά για ιστορικούς και αγωνιστικούς λόγους, αποφασίστηκε το ανδρικό τμήμα του συλλόγου να μην διαλύσει και να γίνει προσπάθεια για την Α1 Κατηγορία και πλέον η πόρτα για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ανοιχτή.

Ο ΓΣ Εργοτέλης θα πρέπει πλέον να δηλώσει στην ΕΠΣΗ επίσημα συμμετοχή στην Α1 Κατηγορία και από εκεί και πέρα η Ένωση θα πρέπει να προχωρήσει ξανά σε κλήρωση του πρωταθλήματος με 17 ομάδες, ενώ το πρωτάθλημα θα έχει 34 αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει ότι λόγω έκτακτων συνθηκών θα γίνει και τροποποίηση της προκήρυξης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News