Νέος Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Εργοτέλη ο Λευτέρης Κορνάρος!

Ποδόσφαιρο
Νέος Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Εργοτέλη ο Λευτέρης Κορνάρος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με το Λευτέρη Κορνάρο, που αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του Συλλόγου.

Μετά την παρουσία του στην Κ20 του συλλόγου, με παρουσία και στο τεχνικό τιμ της ΠΑΕ, ο Λευτέρης Κορνάρος αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και αναλαμβάνει μια θέση υψηλής ευθύνης, για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο των προκατόχων του.

Ο Λευτέρης Κορνάρος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και απόφοιτος  μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκησης Αθλητισμού (Μsc Sport Management). Η πρώτη του ενασχόληση με την προπονητική στις αναπτυξιακές ηλικίες ξεκίνησε το 2009, στην ομάδα καταγωγής του (Τάλως Γαράζου,2009-2012). Επίσης, έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής και προπονητής στις ακαδημίες του Ερμή Ζωνιανών (2012-2014), στην Ένωση Ατσιποπούλου – Πρινέ / ΑΕΚ FC Development Network (2014-18) καθώς και στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο (2018-19). Παράλληλα, τη διετία 2012-14, υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Μανόλη Σουτζή στον Ερμή Ζωνιανών  (Γ' και Δ' Εθνική), ενώ επίσης έχει εργαστεί, ως πρώτος προπονητής, στην Α’ ΕΠΣΡ με την ομάδα της ΕΑΠ (2014-18). Το 2018-19 διετέλεσε προπονητής στη Κ19, της ΠΑΕ Ηρόδοτος, στο πρωτάθλημα της Superleague 2 Νέων. Από το 2019 έως και σήμερα βρίσκεται στην ΠΑΕ Εργοτέλης ως πρώτος προπονητής της ομάδας Κ20, έχοντας πέρασμα και ως βοηθός προπονητής στην πρώτη ομάδα (2019-2020).

Ο Λευτέρης Κορνάρος, με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, δήλωσε:

"Αρχικά, θα πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Συλλόγου, καθώς για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να αναλαμβάνω αυτή τη θέση. Για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο ποδόσφαιρό μας, αναγνωρίζουν την σημασία και τη συμβολή των αναπτυξιακών τμημάτων του Εργοτέλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τα πρώτα χρόνια δημιουργίας του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου, με πρωτεργάτες τους Μιχάλη Επιτροπάκη και Βασίλη Πλεσίτη. Επομένως, αποτελεί παράλληλα και μεγάλη ευθύνη η συνέχιση και η ανέλιξη, εί δυνατόν, της παραγωγικής διαδικασίας, που έχει εντάξει τον Εργοτέλη ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ ανάδειξης γηγενών ποδοσφαιριστών στη χώρα μας.  Να έχουμε υγεία και η διάθεση για πρόοδο και ανάπτυξη είναι δεδομένη!

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στον προκάτοχο της θέσης μού και πολύ καλό μου φίλο, το κ. Κώστα Καλπακίδη. Είναι τεράστιο το ηθικό βάρος που μου ανατίθεται, να συνεχίσω το έργο του και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα τόσο για την εισήγηση προς το πρόσωπο μου, όσο και για το  χρόνο που έχει ήδη διαθέσει για την απόλυτη ενημέρωση μου στα θέματα που αφορούν την Ακαδημία. Να είναι πάντα υγιής και αεικίνητος, σε ότι στόχους θέτει!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News