Σε Γερμανία και Ολλανδία η Κ14 Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Σε Γερμανία και Ολλανδία η Κ14 Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κιτρινόμαυρα ταλέντα θα ζήσουν μια εμπειρία ζωής τις επόμενες ημέρες

Σημαντική εμπειρία ζωής σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο θα ζήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ14 του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, με τη συμμετοχή τους σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία από 16 μέχρι και 21 Ιουνίου.

Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για το πρωί της 16ης Ιουνίου το πρωί, ενώ το απόγευμα στις 16:00 (τοπική ώρα) θα γίνει το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την BV 04 Dusseldorf στο αθλητικό κέντρο “Hans Bolker” του Ντίσελντορφ.

Το δεύτερο φιλικό θα γίνει το Σάββατο 18/6 στις 11:00 κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ στις εγκαταστάσεις  “Sportverein Fortuna”. Μετά τον αγώνα θα γίνει από τους οικοδεσπότες ξενάγηση στο αθλητικό κέντρο.

Την Κυριακή 19/6 στις 11:00 θα δοθεί το τρίτο φιλικό απέναντι σε μικτή ομάδα Κ13 της ευρύτερης περιοχής του Ντίσελντορφ, αναμέτρηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις “Fc Buderlich”. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στην Ολλανδία  και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας του παλαιού ποδοσφαιριστή του Άγιαξ και του ΠΑΟ Nordin Wooter.

Πέραν των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να ψυχαγωγηθούν στο “Fantasia Land”, στο “Kolner Dom” της Κολωνίας, στο “Ajax Arena”, αλλά και στην πόλη του Άμστερνταμ. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Ιουνίου.

Στην αποστολή της ομάδας Κ14 που θα λάβει μέρος στο τουρνουά, αποτελούν οι: Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Βγόντζας, Ασράφ Ελγιαχάουι, Βασίλης Κάββαλος, Νίκος Κορδονούρης, Σταύρος Κουντούρης, Πέτρος Λούρος, Απόστολος Μαρής, Λευτέρης Μαυρογιάννης, Μανόλης Ντελής, Γιάννης Πάγια, Κωνσταντίνος Πασπαράκης, Γιάννης Σμαραγδάκης, Στέφανος Τσεντελιέρος, Μιχάλης Τοψής, Θανάσης Τσίχλας, Στέλιος Ψαρολογάκης, Χέντρι Ίντριτζι, Έγκις Νέα και Θανάσης Κίτσιος.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Φραγκάκης και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ Κώστας Καλπακίδης, ο οποίος θα είναι και ο αρχηγός αποστολής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News