Εργοτέλης: Μετ’ εμποδίων η επιστροφή στους αγώνες

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Μετ’ εμποδίων η επιστροφή στους αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούν αύριο στο Παγκρήτιο Στάδιο τον ΟΦ Ιεράπετρας

Με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να είναι καταπονημένοι από τον κορωνοϊό, ο Εργοτέλης καλείται να επιστρέψει αύριο στους επίσημους αγώνες, φιλοξενώντας στις 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο τον ΟΦΙ, στο κρητικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.

Έχουν προηγηθεί τρεις αναβολές στα παιχνίδια με Διαγόρα, Χανιά και Ζάκυνθο λόγω των κρουσμάτων και γι’ αυτό το λόγο αρκετοί ποδοσφαιριστές που νόσησαν, έχουν κάνει καθόλου ή ελλιπέστατη προετοιμασία.

Μάλιστα σήμερα εκτός προπόνησης έμειναν οι Κόνραντ, Πατρινός, Βουτσάς, Ντουμάνης και Αλεξάκης ενώ λίγο πριν το τέλος του προγράμματος αποχώρησε προληπτικά ο Άπι ο οποίος ένιωσε μια μικροενόχληση στον δικέφαλο χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Ο Νίκος Μπαδήμας εχει καλέσει να βρίσκονται αύριο στο γήπεδο όλοι οι παίκτες  όπου και θα  ανακοινώσει την αποστολή που θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα της Ιεραπετρας.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι εισιτήρια για τον αγώνα θα διατίθενται από τις 13:30 στο εκδοτήριο έξω από την θύρα 11. Το κόστος του εισιτήριου είναι 10 ευρώ. Επισημαίνεται ότι ο κάθε φίλαθλος για την είσοδο του στο γήπεδο θα πρέπει απαραίτητα να έχει μαζί του:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

Αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης

Οι φίλαθλοι από 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test, που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News