Έβγαλε αποστολή για Ρόδο ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Έβγαλε αποστολή για Ρόδο ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερο φετινό ταξίδι στο σμαραγδένιο νησί, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Διαγόρα

Ο Εργοτέλης ταξιδεύει αυτή την εβδομάδα στη Ρόδο, εκεί όπου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα, στο παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Είναι το δεύτερο φετινό ταξίδι των «κιτρινόμαυρων» στο σμαραγδένιο νησί, καθώς στην πρεμιέρα είχαν αντιμετωπίσει την ομάδα της Ρόδου, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Οι παίκτες του Νίκου Μπαδήμα θα προσπαθήσουν στην προσεχή αποστολή τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ σήμερα πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση επί κρητικού εδάφους. Η αποστολή του Εργοτέλη θα αναχωρήσει για τη Ρόδο την Τετάρτη, εκεί που θα γίνει και η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρησης.

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας δεν βρίσκεται ο Κόνραντ, ο οποίος πάντως προπονήθηκε σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την ειδική άδεια που είχε πάρει απ’ την ομάδα.

Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε η 20μελη αποστολή του Εργοτέλη, την οποία αποτελούν οι: Τσέλιος, Τζελέπης, Ποζατζίδης, Κατσούρρι, Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Σαρρής, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Κοκκίνης, Κωστανάσιος, Hossam, Kwateng, Σερβιλάκης, Πατρινός, Bahr, Appi

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News