Εργοτέλης-Αστέρας Βλαχιώτη: Δεν «Χ»άρηκε κανείς

Αθλητισμός
Εργοτέλης-Αστέρας Βλαχιώτη: Δεν «Χ»άρηκε κανείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Εργοτέλης από τον Αστέρα Βλαχιώτη

Ισόπλο 0-0 έληξε το παιχίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Αστέρα Βλαχιώτη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Εργοτέλης μπήκε καλά στο πρώτο μέρος δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές με τους Κωστανάσιο, Κόλα και Κόνραντ χωρίς ωστόσο να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα!

Στο 30΄ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δοκάρι με τον Μίκο έπειτα από σέντρα του Μπουτσάκη ενώ στην επαναφορά ο Κόνραντ σούταρε και ο Αθανασόπουλος να κρατάει το 0-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει ψηλά δημιούργησε καλές στιγμές από τα πλάγια χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ!

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 90΄ όταν ο Βουτσάς γέμισε στην περιοχή και βρήκε τον Πατρινό ο οποίος από θέση τετ α τετ αστόχησε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τον Εργοτέλη παρά το γεγονός ότι ήταν ανώτερος να μην καταφέρνει να πάρει τη νίκη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης (Farrag 90′), Ποζατζίδης, Σαρρής, Mico, Κόλα (Appi 58′), Βουτσάς, Μπουτσάκης (Πατρνός 71′), Κωστανάσιος (46′ Kwateng), Conraad, Κοκκίνης (Hossam 58′)

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος):  Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Maisuradze, Λάμτσε, Ζαϊμι (Nehemya 73′), Παπουλής (Ρόδης 43′), Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Shokolarov, Ντούνης (Σάνι 14′ λ.τρ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News