Στην Άρτα για το τρίποντο!

Ποδόσφαιρο
Στην Άρτα για το τρίποντο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα η εκτός έδρας αναμέτρηση του Εργοτέλη με την ΑΕ Καραϊσκάκης στις 14:45 για την 7η αγωνιστική της Super League 2

Στην Άρτα δοκιμάζεται σήμερα ο Εργοτέλης για την «δύσκολη» αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης (14:45) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’, την προηγούμενη αγωνιστική και έχουν αρκετή ψυχολογία. Γνωρίζουν όμως, πως το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, δεν θα είναι εύκολο καθώς η ομάδα της Άρτας «καίγεται» για βαθμούς.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε χθες στην Βέροια λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει οδικώς για την Άρτα, με τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Μπαδήμα να είναι έτοιμοι για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο τεχνικός του Εργοτέλη φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην σημερινή αναμέτρηση.

Σκοπός για την ομάδα του Εργοτέλη είναι να φύγουν με το τρίποντο από την έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης, για να ανέβουν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Στα δυσάρεστα για το τεχνικό επιτελείο είναι πως στην τελευταία προπόνηση επί κρητικού εδάφους ,

είδαν τον Σερβιλάκη να τραυματίζεται και έχει υποστεί κάκωση τετρακέφαλου, ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους επίσης τραυματίες, Μπουρσέλη και Κουτάντο οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Πριν την αναχώρηση της ομάδας, ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Μπαδήμας και ο κεντρικός αμυντικός, Antonio Mico παραχώρησαν δηλώσεις, τονίζοντας πως το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο.

Ο έμπειρος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε πως: «Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Πρόκειται για μια σκληρή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα να την αδικούν. Έχει ανάγκη τους πόντους και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεχτικοί στο να τελειώνουμε καλά τις φάσεις και να μην δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Αν τα προσέξουμε αυτά θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά.»

Από την άλλη, ο Antonio Mico δήλωσε: «Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς στην Άρτα, μια έδρα που θεωρώ ότι λίγες ομάδες θα τα καταφέρουν εκεί. Ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και θα τα δώσουμε όλα γι' αυτούς σε συνδυασμό με όμορφο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News