Ο Νίκος Πέιος στο neakriti.gr: «Να πάρουμε ό,τι δεν πήραμε πέρυσι»

Ποδόσφαιρο
Ο Νίκος Πέιος στο neakriti.gr: «Να πάρουμε ό,τι δεν πήραμε πέρυσι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Νίκος Πέιος μίλησε στο neakriti.gr για τους υψηλούς στόχους της ομάδας του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα και το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Η νεανική και φιλόδοξη όμαδα του Εργοτέλη στοχέυει σε μια δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο ταλαντολυχος άσος του Εργοτέλη Νίκος Πέιος,αναφέρθηκε στα μέχρι τώρα παιχνίδια αλλά και την προσπάθεια της ομάδας του στις αναμετρήσεις που έρχονται.

Άλλωστε μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού Β στο Παγκρήτιο Στάδιο,υπάρχει αισιοδοξία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη  συνέχεια.

Ο 22 χρόνος μεσοαμυντικός του Εργοτέλη, υπογράμμισε ότι στόχος είναι να συνδυάζουν καό ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα. 

Αρχικά υπογράμμισε για το προγούμενο ματς αλλά και τον στόχο της ανόδου:«

Αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη ομάδα. Ξέραμε ότι είναι πολύ καλή στο επιθετικό κομμάτι για αυτό τον λόγο δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα στο συγκεκριμένο στοιχείο. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι για να κλέψουμε μπάλες και να σκοράρουμε όπως και έγινε. Στο 2ο μέρος ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Δεν συνέβη αυτό, αλλά σημασία για εμάς έχει η νίκη. Ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να κάνουμε ότι δεν συνέβη πέρυσι, δηλαδή την άνοδο».

Την επόμενη αγωνστική η ομάδα του Εργοτέλη παίζει εκτός έδρας με την ΑΕ Καραϊσκάκης σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, κάτι που επισήμανε και ο Νίκος Πέιος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:«Το επόμενο παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Η αντίπαλη ομάδα είναι αρκετά δύσκολη και έχει ανάγκη από βαθμούς για να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες

θέσεις. Εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε το τρίποντο».

Τέλος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου:«Το βοηθητικό του Παγκρητίου ήταν κλειστό λόγων έργων και αναγκαστικά κάναμε προπόνηση στο κεντρικό. Συν ότι και άλλες ομάδες χρησιμοποιούσαν το γήπεδο ο αγωνιστικός χώρος επιβαρύνθηκε με την βροχή. Στο 2ο μέρος δυσκόλεψαν αρκετά τα πράγματα , όμως θα γίνουν έργα και σύντομα θα είναι έτοιμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News