Super League 2: Μεγάλη νίκη του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Μεγάλη νίκη του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εξαιρετικό γκολ του Βουτσά, ο Εργοτέλης κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό Β

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ο Εργοτέλης ήταν εκείνος που κατάφερε να βρει το υπέροχο γκολ  του Βουτσά στο 14’ και να πάρει το σημαντικό εντός έδρας τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, ο οποίος δεν φάνηκε καθόλου απειλητικός στην αναμέτρηση.

Ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να σκοράρει νωρίς με τον Βουτσά στο 14’.

Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χριστογεώργου για το 1-0 του Εργοτέλη.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κράτησαν μέχρι την ανάπαυλα το υπέρ τους σκορ και μάλιστα στο 43’ είχαν την ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους, όμως ο Μπουτσάκης ξαφνιάστηκε από την πάσα του Κόνρααντ με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κάνει καλό τελείωμα από πλεονεκτική θέση και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα στην εικόνα του παιχνιδιού, όμως αυτό που δυσκόλεψε πολύ περισσότερο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ήταν ο καιρός, καθώς η βροχή δυνάμωσε και έτσι είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην μπορεί να αποκτήσει καλό ρυθμό από τις δύο ομάδες.

Ο χρόνος κύλησε υπέρ του Εργοτέλη, ο οποίος είχε το προβάδισμα και το διαχειρίστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος και οι γηπεδούχοι να πάρουν μία νίκη ουσίας.

Εργοτέλης: Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (87’ Ποζατζίδης), Σαρρής, Mico, Μπουτσάκης (79’ Νεράλ), Βουτσάς, Πέϊος, Κωστανάσιος, Kwateng (68’ Κοκκίνης), Conraad (87’ Πατρινός)

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Σένκεφελντ (69’ Ρόμπι), Αντωνιου, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης (78’ Τσιριγώτης), Ηλιαδης (69’ Μαρτίνης), Μαραθωνίτης (60’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Σέχου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News