Για επιστροφή στις νίκες!

Ποδόσφαιρο
Για επιστροφή στις νίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει σήμερα (17:00-ΕΡΤ3) στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Παναθηναϊκό Β΄ για την 6η αγωνιστική της Super League 2

Τον Παναθηναϊκό Β΄ υποδέχεται σήμερα ο Εργοτέλης (17:00,EΡΤ3) στο Παγκρήτιο, για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Καλαμάτα και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Γνωρίζουν, πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, για αυτό τον λόγο όλη την εβδομάδα το συγκρότημα του Νίκου Μπαδήμα προπονήθηκε σκληρά για να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερος του εαυτό.

Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση που έγινε στο Παγκρήτιο στάδιο. Το τεχνικό επιτελείο έριξε το βάρος στις στατικές φάσεις και στο παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Νίκος Μπαδήμας κατέστρωσε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, έχοντας και την απουσία των Μπουρσέλη και Άπι οι οποίοι

ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έμειναν εκτός αποστολής.

Έτσι η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι:Τσέλιος, Τζελέπης,Σερβιλάκης, Ποζατζίδης,Κατσούρρι,Ντουμάνης,Mico,Κόλα, Σαρρής,Βουτσάς,Μπουτσάκης,ΠέϊοςNeral, Κοκκίνης,Κωστανάσιος,Hossam,Kwateng,Bahr, Conraad,Πατρινός,Αλεξάκης

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» σε δηλώσεις που έκανε επισήμανε πως: «Έχουμε μιλήσει με τους παίκτες και πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας. Δεν μας άξιζε αλλά αυτό θα πρέπει να το δούμε μέσα στο γήπεδο.»

Ο ίδιος γνωρίζει πως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β΄, δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, χαρακτηριστικά είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει επιθετικά χωρίς σκοπιμότητες και είμαι σίγουρος ότι θα διεξαχθεί ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Τέλος, δηλώσεις παραχώρησε και ο αμυντικός του Εργοτέλη Πάρης Ντουμάνης, λέγοντας πως το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αλλά θα ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του προπονητή τους για να κερδίσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News