Super League 2: Δεν τα κατάφερε ο Εργοτέλης στην Καλαμάτα

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Δεν τα κατάφερε ο Εργοτέλης στην Καλαμάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηττήθηκε με 2-0 παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα του Εργοτέλη από την Καλαμάτα.

Οι κιτρινόμαυροι αδίκησαν τον εαυτό τους καθώς έχασαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες , έτσι ώστε να αμοίξουν πρώτοι το σκορ. 

Ο Εργοτέλης είχε   τρεις πολύ καλες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο στο 15ο λεπτό με τον Αναστασόπουλο να προλαβαίνει τον Κοκκίνη, στο 22΄με τον Κόνραντ να μην μπορεί να κερδίσει τον Τάϊρη από κοντά, στο 25΄με το σουτ του Βουτσα που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας, και στο 34΄οταν στη μεγαλύτερη στιγμή της κρητικής ομάδας στο πρώτο μέρος ο Μοζερ έδιωξε πάνω στη γραμμη το σουτ του Κοκκίνη από το ύψος του πέναλτι. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα λοιπόν και με την Καλαμάτα να μην κάνει ευκαιρίες οι γηπεδούχοι σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Εργοτέλη κατάφεραν να κάνουν το 1-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινό σουτ του Μαρκόφσκι και αφού πρώτα τα σουτ του Φελίπε Χέμπερτ και του Παυλίδη δεν είχαν βρει στόχο. 

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου Κούατεγκ  έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 64΄και στο 66΄για να ισοφαρίσει το ματς με τον γκολκίπερ της Καλαμάτας Ταϊρη που ήταν ο κορυφαίος για τους γηπεδούχος να αποκρούει την μπάλα και στις δύο περιπτώσεις.  

Παρόλο που  η ομάδα του Εργοτέλη πίεζε ως στο τέλος για να κάνει το 1-1 ήρθε ένα απίστευτο γκολ  με τον Αναστασοπουλο να βλέπει εκτος εστίας τον Τσέλιο και με απίστευτο σουτ αρκετά μέτρα πίσω από την σέντρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη για δεύτερη φορά. 

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (Ποζατζίδης 78’) Κόλα (Πατρινός 78’) Mico, Σαρρής, Βουτσάς (Μπουτσάκης 57’) Πέϊος, Κοκκίνης (Κωστάνασιος 46’) Conraad, Hossam (Kwateng 57’)

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωσταντινόπουλος, Bakayoko, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Moser, Τσαγκαλίδης (Σκεντεράι 77’) Alves, Παυλίδης (Mavinga 70’) Dias, Markovski

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News