Super League 2: "Λευκή" ισοπαλία για Εργοτέλη και ΑΕΚ Β

Ποδόσφαιρο
Super League 2: "Λευκή" ισοπαλία για Εργοτέλη και ΑΕΚ Β

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες αν και είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν,..

Ο Εργοτέλης προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες και βέβαια από το διπλό κόντρα στην Κηφισιά. Η ΑΕΚ Β΄είχε το απόλυτο με 3 στα 3 στις πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι του Παγκρητίου έμειναν και οι δύο στο "μηδέν" με την "λευκή ισοπαλία" να μοιράζει από ένα βαθμό και να...κρατάει τους φιλοξενούμενους μόνους πρώτους στη βαθμολογία...

Το παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να αλληλοεξουτερώνονται στο πρώτο ημίχρονο έχοντας από μία καλή φάση.

Αρχικά στο 13' ο Μπουτσάκης σούταρε από δεξιά λίγο έξω από την περιοχή χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Χατζηεμμανουήλ. Για την ΑΕΚ απάντησε λίγο αργότερα όταν στο 22' ο Μιτάι έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, διένυσε μερικά μέτρα με τη μπάλα αλλά το σουτ που επιχείρησε στην συνέχεια πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με τον Εργοτέλη να πλησιάζει στο γκολ με τον Κοκκίνη και την ΑΕΚ Β΄ να απειλεί με Ιατρούδη-που μπήκε σαν αλλαγή και χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους του Εργοτέλη-και Γιούση...

Να σημειωθεί πως βρέθηκαν και φίλοι της ΑΕΚ στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ΑΕΚ Β΄...

 Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης (67' Ποζατζίδης), Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Κωστανάσιος, Κόνραντ (67' Πατρινός), Κούατενγκ (46' Κοκκίνης)

ΑΕΚ Β΄ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μιτάι (82'  Μπούσης), Μπάμπης (60' Γερολέμου), Σαμπανάτζοβιτς, Μουστακόπουλος, Γιούσης (82' Παρράς) Χριστόπουλος (60' Γκαρσία), Κοσίδης (69' Ιατρούδης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News