Ν.Μπαδήμας: «Αξίζαμε την νίκη»

Ποδόσφαιρο
Ν.Μπαδήμας: «Αξίζαμε την νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη μετά την νίκη του Εργοτέλη

Χαρούμενος για το αποτέλεσμα αλλά κρατώντας παράλληλα και χαμηλούς τόνους ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Μπαδήμας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κηφισιάς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο δεκάλεπτο η Κηφισιά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως από εκεί και έπειτα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι και δημιουργήσαμε φάσεις για να πετύχουμε κιαλλο γκολ.

Η αλήθεια είναι ότι η αποβολή άλλαξε κάπως τα σχέδια μας, αγωνιστήκαμε με παίκτη λιγότερο, δεχθήκαμε ένα γκολ από σουτ το οποίο κόντραρε και άλλαξε πορεία και τέτοια γκολ πονάνε πολύ. Παρόλα αυτα οι παίκτες μας πάλεψαν μέχρι τέλους, ζητήσαμε σε αντεπιθέσεις το γκολ και ευτυχήσαμε να το πετύχουμε περίπου όπως το δεχθήκαμε με την βοήθεια της τύχης.

Θεωρώ όμως ότι αξίζαμε αυτό το αποτελεσμα. Τώρα δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Έρχεται ένα δύσκολο ματς τη Τετάρτη.  Πρέπει να μαζευτούμε και παράλληλα να ξεκουραστούμε καθώς είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα το οποίο δεν μας αφήνει να πανηγυρίσουμε αυτή τη νίκη.» 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News