Εργοτέλης: Τρίποντο με δέκα παίκτες για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Τρίποντο με δέκα παίκτες για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρασε από την Κηφισιά με 1-2

Όρθιος έμεινε με την Κηφισιά ο Εργοτέλης ο οποίος παίζοντας με παίκτη λιγότερο κατάφερε να κερδίσει με 1-2 και να φύγει με το διπλό από την Αθήνα.

Η ομάδα του Εργοτέλη προηγηθήκε στο 18ο λεπτό όταν ο Σερβιλάκης μπήκε απ’ τα αριστερά στην περιοχή μοίρασε στον Conraad όπου με πλασέ σε κενή εστία, ξεχασμένος απ’ τους αντιπάλους άνοιξε το σκορ. 

Στο 48ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με δέκα παίκτης όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαρρής. 

Στο 70ο λεπτό η ομάδα της Κηφισιάς ισοφάρισε όταν ο Καραγκούνης έκανε την κίνηση απ’ τα αριστερά, έκανε το σουτ με την μπάλα να κάνει γκελ, και μέσα από κοντρες να αιφνιδιάζει τον Τσέλιο και να καταλήγει στα δίχτυα. 

Το 2-1 έγινε από αυτογκόλ του Πριονά, όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα της Κηφισιάς, ο Ντουμάνης έσπασε την μπάλα με τον αντίπαλο αμυντικό στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του. 

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Mico, Σαρρής, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουρσέλης (Hossam 32’ λ.τρ, Κοκκίνης 76’) Μπουτσάκης (Πατρινός 76’) Kwateng (Κόλα 51’) Conraad (Κωστανάσιος 46’) 

Κηφισιά (Κούστας Νικόλας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης (Αγγελόπουλος 68’) Dorival, Καλλέργης (Souza 82’) Παπασάββας (Γιαννιτσάνης 60’) Tetteh (Καραγκούνης 46’) Κρητικός 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News