Super League 2: Με το αριστερό ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Με το αριστερό ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ρόδο, όπου ηττήθηκε με 1-0

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Εργοτέλης στην Super League 2, όπου ηττήθηκε με 1-0 απο την Ρόδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό , όταν μετά απο κόρνερ ο Μακρυδημήτρης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα της Ρόδου.

Ο Εργοτέλης από το τέταρτο και μετά προσπάθησε να αντιδράσει και να φέρει το παιχνίδ ιστα μέτρα του και στο 16ο λετπό έχασε την πρώτη ευκαιρία με την κεφαλιά του Κόλα να περνάει άουτ. Στο 24ο λεπτό η Ρόδος “άγγιξε” το 2-0 με την κεφαλιά του Αδαμάκη, να διώχνει στην γωνία του με δυσκολία ο Τσέλιος.

Από εκεί και μετά δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι οι γηπεδούχοι να πάνε με το υπέρ τους αποτέλεσμα στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό από τις δύο ομάδες, ωστόσο αυτός που ήθελε να σκοράρει ήταν ο Εργοτέλης, αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ και έψαχνε πάση θυσία τους διαδρόμους για να ισοφαρίσει.

Αυτό δεν γινόταν, αφού η Ρόδος είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» και με σχετική ευκολία κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα.

Ο Εργοτέλης έχασε την πρώτη μεγάλη του ευκαιρία στο 79ο λεπτό με τον Κόατενγκ να σουτάρει και τον Ηλιάδη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Εργοτέλης ανέβασε την πίεση του και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Κόνραντ να βρίσκεται απέναντι από τον τερματοφύλακα με τον τελευταίο να αποκρούει με δυσκολία το πλασέ. Στο 84ο λεπτό οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν μια ακόμα ευκαιρία με την κεφαλιά του Παζατζίδη να σταματάει ο Ηλιάδης.

Ρόδος: Ηλιάδης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μπακάρι, Μαρτσάκης, Καψάλης, Μίγγος, Παπάζογλου, Βουργουτζής, Αδαμάκης

Εργοτέλης: Τσέλιος, Κατσούρρι, Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Κωστανάσιος, Κόατενγκ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News