Εργοτέλης

Εργοτέλης: Σύσκεψη των προπονητών της Ακαδημίας

Η κιτρινόμαυρη ακαδημία επιστρέφει για τη νέα αγωνιστική χρονιά στις 23 Αυγούστου

Στην τελική ευθεία έχουν περάσει οι προετοιμασίες του ΓΣ Εργοτέλης για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς της Ακαδημίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 23 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας για την επανέναρξη των προπονήσεων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των προπονητών της Ακαδημίας. Σε αυτή ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Εργοτέλη Κώστας Καλπακίδης ανέλυσε αναλυτικά στους συνεργάτες του το αγωνιστικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η νέα αγωνιστική χρονιά.

Επισημάνθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσεχθούν μετά την περσινή χρονιά η οποία «σημαδεύτηκε» με την πολύμηνη αγωνιστική παύση λόγω της πανδημίας του covid 19.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε το πρόγραμμα επανένταξης το οποίο θα ακολουθηθεί τις πρώτες ημέρες και πως αυτό σταδιακά θα αλλάζει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. Παράλληλα συζητήθηκε και το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που έχουν θεσπίσει οι αρμόδιοι φορείς, το οποίο όπως και πέρσι έτσι και εφέτος θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια