Μαρτινέγκο: Πάτησε γήπεδο για πρώτη φορά η Κ19 Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Μαρτινέγκο: Πάτησε γήπεδο για πρώτη φορά η Κ19 Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίπλα στον Λ.Κορνάρο και τους νέους παίκτες και οι Τουτζάρης και Λαμπράκης

Ξεκίνημα για την Κ19 του Εργοτέλη σήμερα στο γήπεδο του Μαρτινέγκο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια καινούρια σε μεγάλο βαθμό ομάδα αλλά άκρως φιλόδοξη, αποτελούμενη από αθλητές γεννημένους το 2003, 2004 και το 2005.

Στην πρώτη προπόνηση το παρών έδωσαν 25 αθλητές μεταξύ των οποίων, κάποιοι δοκιμαζόμενοι αλλά και κάποιοι που θα πάρουν γεύση για μια εβδομάδα στο επίπεδο της Κ19 και έπειτα θα ενταχθούν στο τμήμα των Νέων Εργοτέλη. Στο γήπεδο παρευρέθηκε ο γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Τουτζάρης καθώς και ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Λαμπράκης.

Ο κ. Τουτζάρης τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως είτε καταφέρουν να παίξουν στην μεγάλη ομάδα είτε όχι, θα χαράξουν σίγουρα τον δικό τους δρόμο στο ποδόσφαιρο ασχέτως επιπέδου, επισημαίνοντας ότι μέσα απ' τον χώρο αυτόν θα ανοίξουν πολύ παραπάνω τους ορίζοντες τους απ' όσο μέχρι στιγμής πιστεύουν. Τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα, υποσχόμενος ότι θα βρίσκεται κοντά στους αθλητές καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο κ. Λαμπράκης καλωσόρισε από τη μεριά του τα παιδιά αναφερόμενος στην ικανότητα του συλλόγου να παρουσιάζει κάθε χρόνο νέους αθλητές στο υψηλό επίπεδο μέσα από τα ίδια του τα σπλάχνα ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογος εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Ο προπονητής της Κ19 Λευτέρης Κορνάρος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: ''Αρχικά, θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μας και την αγάπη μας στους ανθρώπους που παλεύουν με τις φλόγες όλες αυτές τις ημέρες.  Σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας είναι μια ακόμα αρχή για την ομάδα μας με την ελπίδα και την πίστη φέτος να ολοκληρωθεί η εκπαιδευτική διαδικασία και ο προγραμματισμός που έχουν σχεδιαστεί.

Πρόκειται για μια καινούρια ομάδα με πολύ ταλέντο και για αυτό άξιοι συγχαρητήριων είναι οι όλοι οι προηγούμενοι προπονητές και οι ομάδες των αθλητών μας. Επομένως μέσα από την δική μας πλέον εκπαίδευση προσδοκούμε στη διάθεση και τη δουλειά των παιδιών έτσι ώστε στο τέλος της διαδρομής να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους ατομικούς και τους ομαδικούς μας στόχους.''

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News