Ο Χρήστος Βουτσάς νέο απόκτημα του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ο Χρήστος Βουτσάς νέο απόκτημα του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 20χρονος αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια σε U19-U21 Βίλεμ

Την απόκτηση του Χρήστου Βουτσά ανακοίνωσε ο Εργοτέλη, ενός ποδοσφαιριστή που αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και τα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιζε στην Ολλανδία, στις ομάδες U19 και U21 Βίλεμ.

Μάλιστα ακολουθεί την ίδια διαδρομή με τον μεγαλύτερο αδερφό του, τον Δημήτρη, που και εκείνος τη σεζόν 2019-2020 είχε φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη.

Ο Χρήστος Βουτσάς είναι ο δεύτερος παίκτης που παίρνει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι στον Εργοτέλη, μετά τον τερματοφύλακα Θέμη Τσέλιο και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις.

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Βουτσά.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 31/07/01, με καταγωγή απ’ την Θεσσαλονίκη τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας μας, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Ο Βουτσάς αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του απ’ τον ΠΑΟΚ παίζοντας με την Κ19 του συλλόγου ενώ ο επόμενος του σταθμός ήταν η Ολλανδική Willem II (U19 , U21) την οποία εκπροσωπούσε για δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεοαποκτηθέντας κιτρινόμαυρος, έχει παρουσίες και απ’ τα τμήματα υποδομής της Εθνικής (U16 , U17 , U18), τιμώντας έτσι την φανέλα με το εθνόσημο»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χρήστος Βουτσάς χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Εργοτέλη. Θεωρώ πως η νοοτροπία και ο τρόπος παιχνιδιού, της ομάδας μου ταιριάζει απόλυτα και εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News