Εργοτέλης

Στειακάκης: Ο Εργοτέλης μπορεί να γίνει καλύτερος από τον περυσινό...

Μήνυμα αισιοδοξίας για από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη...

Μήνυμα αισιοδοξίας για τον νέο Εργοτέλη από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη...

Η ανάρτηση του Γιώργου Στειακάκη:

Θα κάνω μια πρόβλεψη για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε σχέση με την πορεία του Εργοτέλη (όχι σαν κι αυτές του γκαντέμη ευεργέτη). Η ομάδα μας, κρατώντας τον βασικό κορμό των παικτών και αντικαθιστώντας τους 2-3 χρήσιμους που έφυγαν, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι.

Η ομοιογένεια και η εμπειρία που αποκόμισε από το περυσινό, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, πρωτάθλημα δεν την έχει καμία άλλη ομάδα του ομίλου.

Ο καταρτισμός των ομίλων μάς καθιστά θεωρητικά πρώτο φαβορί για πρωτιά, αν η ομάδα αγωνιστεί τουλάχιστον με την περσινή σοβαρότητα.

Είμαι σίγουρος ότι η επιλογή των μεταγραφών θα είναι σωστή όπως έχει αποδειχθεί από τις προηγούμενες χρονιές (και να δείτε τι έρχεται από Κ 19 και Νέους τα επόμενα χρόνια).
Το οικονομικό είναι ένα αγκάθι που ματώνει γενικά όλες τις ομάδες της κατηγορίας, όμως ειδικά στον Εργοτέλη πρέπει να ρυθμιστεί από τον ιδιοκτήτη εγκαίρως γιατί τα έξοδα είναι πολλά και κατηγορία δεν βγαίνεις με πληγές.

Κατά τη γνώμη μου, φέτος θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και ελπιδοφόρα χρονιά για την ομάδα μας.

Πρέπει να είμαστε κοντά και να επεκτείνουμε την απήχηση που έχει ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο ποδοσφαιρικό στερέωμα για την «ουσία» που έχει ως μοντέλο και μιμούνται πολλοί πλέον.

Είμαι αισιόδοξος και, αν η ομάδα μας τύχει της πρέπουσας υποστήριξης από μέσα και από τον κόσμο, θα πάει πολύ ψηλά.

Ραντεβού στην κερκίδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια