Εργοτέλης

Εργοτέλης: Αποχωρεί μετά από 21 χρόνια ο Νιόπλιας!

Συγκινητικό αντίο για ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του κιτρινόμαυρου συλλόγου

Ο Ζήσης Νιόπλιας είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του Εργοτέλη, ένας προπονητής που ακούραστα για δύο και πλέον δεκαετίες πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Ακαδημία. Ο ίδιος με μια συγκινητική επιστολή, ανακοίνωσε σήμερα το «αντίο» του από το σύλλογο, εκφράζοντας μέσα από την καρδιά του ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η επιστολή Νιόπλια αναφέρει τα εξής:

«Μετά από 21 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΓΟΤΕΛΙΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να παραδώσω τη σκυτάλη και να αφήσω χώρο στη νέα γένια.

Τη στιγμή αυτή θέλω να πω μέσα από τη ψυχή μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ που μου έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στα παιδιά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ όλο αυτό τον καιρό.

Το γνωρίζω ότι ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους (Παράγοντες, Γονείς, Προσωπικό, Συναδέλφους Προπονητές) που συνεργαστήκαμε όλα αυτά χρόνια.

Αυτό που μου είναι τρομερά δύσκολο και μου προκαλεί μεγάλη συγκίνηση είναι ο αποχωρισμός από τα ΠΑΙΔΙΑ καθώς θα μου λείψει το χαμόγελο τους, οι γκριμάτσες τους, οι φωνές τους και γενικά η παρουσία τους.

Μέσα μου, για πάντα ,θα είναι ζωγραφισμένα τα παιδικά τους πρόσωπα με τα πιο φωτεινά χρώματα.

Τους εύχομαι ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ στη ζωή τους σε όποιο μετερίζι και εάν βρεθούν και να τους υπενθυμίσω ότι στη ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται και ότι όλα με αγώνα, κόπους και θυσίες κερδίζονται.

Για πάντα δικός σας, για πάντα μαζί σας ο κ. Νιόπλιας Ζήσης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια