Πήρε άδεια ο Εργοτέλης, φουλάρει για το σχεδιασμό!

Ποδόσφαιρο
Πήρε άδεια ο Εργοτέλης, φουλάρει για το σχεδιασμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρμόσυνα νέα για την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ που δικαιώθηκε στην έφεση

Μια είδηση που απαλλάσσει τον Εργοτέλη από πολλά προβλήματα και του δίνει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό χωρίς περιορισμούς ήρθε σήμερα από την ΕΠΟ, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να παίρνει άδεια!

Ο φάκελος της ΠΑΕ εγκρίθηκε με τον Εργοτέλη να δικαιώνεται στην έφεση που είχε καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ κατά την συνεδρίαση του την Τρίτη 6 Ιουλίου και αφού εξέτασε σχολαστικά το φάκελο της ΠΑΕ Εργοτέλης και το «Σημείωμα Διαπιστώσεων» - το οποίο προσκομίστηκε στην έφεση που εμπρόθεσμα κατατέθηκε- άναψε το πράσινο φως στην ομάδα μας δίνοντας την σχετική άδεια Super League 2 για την νέα αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Αμέσως μετά την δημοσίευση της απόφασης του Δ.Ο.Α  ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης σαφώς ικανοποιημένος σε δήλωση του ανέφερε: « Ήταν μια δικαίωση για την ομάδα μας κυρίως θα έλεγα ηθική. Γι αυτό το αποτέλεσμα δούλεψαν  μήνες τώρα αρκετοί ανθρωποι. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  ξεκινώντας από τον Νομικό εκπρόσωπο της ομάδας μας κ. Γρηγορίου, στον Οικονομικό Διευθυντή κ. Μποβολέτη στον φοροτεχνικό και υπεύθυνο αδειοδότησης κ. Αποστολάκη, την Ελεκτική Εταιρεία  ορκωτών λογιστών GRAND THORTON τον κ. Αντωνακάκη  και την συνεργάτιδα του κ. Βαρδαλαχάκη. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπου που βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ και συνέβαλαν από την δική τους πλευρά σε όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια  την κ. Σουτζή και τον κ. Βελεγράκη»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News