Το αντίο και η συγκίνηση του Γιώργου Μανουσάκη

Ποδόσφαιρο
Το αντίο και η συγκίνηση του Γιώργου Μανουσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα του Ηρακλειώτη επιθετικού προς τον Εργοτέλη

Αποτελώντας ένα από τα παιδιά που αναδείχτηκαν ποδοσφαιρικά στο Μαρτινέγκο, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Εργοτέλη και πλέον θα αγωνιστεί στη SL1 με τη φανέλα της Λαμίας, ο Γιώργος Μανουσάκης αποχαιρέτησε την οικογένεια των «κιτρινόμαυρων».

Σε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό, ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν στην πορεία του και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Εργοτέλης θα επιστρέψει σύντομα στην κατηγορία που ανήκει.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός ανέφερε τα εξής:

«Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα που μεγάλωσα, αγάπησα και με ανέδειξε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα στο πέρασμα των χρόνων και την βοήθεια τους στην δική μου εξέλιξη και καριέρα, καθώς και την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα όλα τα χρόνια σε αυτό το σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο του Εργοτέλη για την αγάπη τους και τη στήριξη τους στην διάρκεια των χρόνων αλλά και τη στήριξη και συμπαράσταση στο επόμενο βήμα της καριέρας μου. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι παρόλο που δεν καταφέραμε φέτος το όνειρο μας στα τελευταία λεπτά, την άνοδο στην Super League, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην κατηγορία που ανήκει. Εις το επανιδείν. #Ergotelis”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News