Ο Βαρβεράκης, ο Εργοτέλης και η μεγάλη του ευκαιρία!

Ποδόσφαιρο
Ο Βαρβεράκης, ο Εργοτέλης και η μεγάλη του ευκαιρία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανέτοιμος για το επόμενο σημαντικό βήμα ο 17χρονος μεσοεπιθετικός του Λίντο

Το νέο αίμα του ποδοσφαίρου, ταλαντούχα παιδιά που βρίσκονταν σε μια κρίσιμη καμπή της ποδοσφαιρικής του πορείας, είναι αλήθεια ότι έχουν επηρεαστεί από το μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής αποχής. Υπάρχουν όμως κι εκείνα που δεν έχουν σταματήσει ούτε… δευτερόλεπτο να δουλεύουν και να προσπαθούν για το όνειρό τους.

Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο Γιάννης Βαρβεράκης, ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν άφησε το χρόνο να πάει χαμένος, δούλεψε πολύ έστω και ατομικά τους προηγούμενους μήνες και τώρα είναι έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Έτσι, έφτασε για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό του Λίντο έφτασε πρόσκληση στην ομάδα του από την ΠΑΕ Εργοτέλης για να συμμετέχει στις προπονήσεις και να τον τσεκάρει ο Γιάννης Ταουσιάνης!

Ο «Βάρβε» μέσα από αυτή την διαδικασία θα πάρει σημαντικές εμπειρίες, μπαίνοντας μέσα σε μια ομάδα που αποτελεί πανελλήνιο πρότυπο στις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά και βρέθηκε μια ανάσα από την άνοδό της στη Super League 1.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας ακόμη λόγος ώστε η συγκεκριμένη πρόσκληση να έχει και… ιστορική σημασία, καθώς ο ένας προπάππους του, ο Βαρβεράκης Αντώνης, αποτέλεσε έναν από τους ιδρυτές του Εργοτέλη. Επίσης ο προπαππούς του από την πλευρά της μητέρας Παπαντωνάκης Μηνάς διετέλεσε πρόεδρος επί πολλά χρόνια στον Εργοτέλη! Άρα η οικογένεια του έχει ισχυρούς δεσμούς με το σύλλογο και όλοι νιώθουν ένα παραπάνω περήφανοι και συγκινημένοι γι' αυτή την εξέλιξη.

Να τονίσουμε ότι ο Γιάννης Βαρβεράκης ξεκίνησε την πορεία του από την Ακαδημία του Λίντο, στη συνέχεια πήγε στον ΟΦΗ, αρχικά στην Ακαδημία και στην συνέχεια παίζοντας με την ομάδα Κ15 στο πρωτάθλημα της Super League και το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στην οικογένεια του Λίντο, παίζοντας αρχικά με την Δόξα στην Β’ ΕΠΣΗ και γρήγορα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Λίντο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο και μεγάλης ομάδας της Super League 1 προκειμένου να τον εντάξει στην Κ19 και όλα δείχνουν ότι θα κληθεί το επόμενο διάστημα να ταξιδέψει εκτός Κρήτης για να δοκιμαστεί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News