Εργοτέλης

Νέες καταγγελίες Στειακάκη: Απειλές μπράβων μπροστά στην Αστυνομία

Επανέρχεται και με video ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης έζησε από πρώτο χέρι τους τραμπουκισμούς στη Νίκαια και με νέες καταγγελίες, απαντά στην έκθεση της Αστυνομίας Πειραιά μαζί με ένα video. Όπως αναφέρει, υπήρξαν απειλές και μπράβος έλεγξε το κινητό μπροστά στον Αστυνομικό Διευθυντή! Η νέα ανάρτηση Στειακάκη είναι η εξής:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

  1. Μπροστά στον Αστυνομικό Δντη απειλήθηκε και εξαναγκάστηκε να το διαγράψει γιατί αλλιώς θα τον γαμ...... εκεί που βρισκόταν.
  2. Η λήψη εικόνας σε δημόσιο χώρο (και με τηλεοπτική κάλυψη) δεν απαγορεύεται και όμως ο αστυνομικός δντής ζητούσε επίμονα και αυτός να διαγραφεί, τονίζοντας ότι και αυτός είδε να καταγράφει με το κινητό (το νόμιμο το είδε, τις παρανομίες όχι).
  3. Μπροστά στον Αστυνομικό Δντη πήρε στα χέρια του ο μπράβος το κινητό και το ήλεγξαν μαζί το αρχείο του, αν έχει πράγματι διαγραφεί (ποινικό αδίκημα - παραβίαση προσωπικών δεδομένων).
  4. Δεν μάς απαντάνε πόσοι ήταν μέσα στο γήπεδο από πλευράς Ιωνικού και ποιος τους επέτρεψε την είσοδο.
  5. Δεν μας απαντάνε τι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, αν ήταν εκεί αστυνομικοί και τι απειλές έγιναν κατά των διαιτητών.
  6. Ζητήθηκε ή όχι επανειλημμένα η προστασία των διαπιστευμένων του Εργοτέλη και αν ικανοποιήθηκε (αγνοήθηκαν εντελώς οι εκκλήσεις μας).
  7. Αυτοί που φαίνονται στο βίντεο και μόνο υπερβαίνουν τον νόμιμο αριθμό διαπιστευμένων, οι υπόλοιποι εκατό περίπου τι ήταν;
  8. Δείτε τι θα κάνετε γιατί μπορεί να υπάρχουν και άλλα στοιχεία.

Καληνύχτα σας, κύριοι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια