Όργια στη Νίκαια: Ξύπνησε με... καθυστέρηση ο Υφυπουργός

Ποδόσφαιρο
Όργια στη Νίκαια: Ξύπνησε με... καθυστέρηση ο Υφυπουργός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που «έσφαζαν» τον Εργοτέλη, ο Αυγενάκης έκανε… περατζάδες στη Θεσσαλονίκη

Μετά Χριστόν Προφήτης γίνεται (σ.σ. ως συνήθως) ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αφού κάνει σπασμωδικές κινήσεις περισσότερο επικοινωνιακού παρά ουσιαστικού χαρακτήρα, μια ημέρα μετά τα όργια που έγιναν εις βάρος του Εργοτέλη στη Νίκαια.

Οι καταγγελίες Στειακάκη για τα όσα έγιναν στην κερκίδα με την ανοχή της Αστυνομίας εκθέτουν τον Υφυπουργό. Άλλωστε ενώ άπαντες βοούσαν και περίμεναν τους τραμπουκισμούς, ο Υφυπουργός έκανε… περατζάδες στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε τα όσα αναφέρει σήμερα η ενημέρωση της ΓΓΑ:

«Για όσα καταγγέλλονται ότι διαδραματίστηκαν στον χτεσινό αγώνα Ιωνικός – Εργοτέλης της Super League 2, o  Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης:

• Είχε ζητήσει εγκαίρως από την ΕΛ.ΑΣ., τις προηγούμενες ημέρες, τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας και πιστής τήρησης των προβλεπόμενων στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

• Επικοινώνησε σήμερα με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, για να ενημερωθεί για τα συμβάντα στο γήπεδο της Νίκαιας.

• Ζήτησε να έχει άμεσα την εισήγηση της ΔΕΑΒ για περαιτέρω ενέργειες, μόλις ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των Εκθέσεων του παρατηρητή της, του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης και του παρατηρητή της SL2».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News