Ξεχείλισε το… ποτήρι: Νέες καταγγελίες Στειακάκη για όσα έγιναν στη Νίκαια

Ποδόσφαιρο
Ξεχείλισε το… ποτήρι: Νέες καταγγελίες Στειακάκη για όσα έγιναν στη Νίκαια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τοποθέτηση από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης έκανε σήμερα νέες καταγγελίες για όσα έγιναν στον χθεσινό αγώνα με τον Ιωνικό.

Παραθέτει μια σειρά «καυτών» ερωτημάτων, με αναφορά και στην κατάσταση εντός των αποδυτηρίων κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.  

Επίσης, κάνει λόγο για προηγούμενη τοποθέτηση του, από τον Ιανουάριο, όταν είχε καταγράψει το «παραβατικό φαινόμενο Ιωνικός», όπως λέει χαρακτηριστικά, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του: «Στο Παγκρήτιο στις 17-1-2021, την πρώτη αγωνιστική, είχε έρθει ο πρόεδρος του Ιωνικού (ο κάτω δεξιά) με πρωτοπαλίκαρα που γυάλιζε το μάτι τους. Και τότε το έγραψα ότι θα βγάλουν πρόβλημα αν δεν ελεγχθεί το παραβατικό «φαινόμενο Ιωνικός».

Αυτοί στη φωτογραφία είναι οτι πιο «πολιτισμένο» διαθέτει αυτός ο Σύλλογος, συγκρίνοντας τους με αυτούς που είδαμε την Τετάρτη 19-1-2021. Και ήταν χθες μέσα στο γήπεδο (κερκίδες και αγωνιστικό χώρο) τουλάχιστον 70-80 άτομα να βρίζουν, απειλούν και προπηλακίζουν ανενόχλητοι.

Και ερωτώ:

1.Ούτε γάτα ούτε ζημιά; Ό,τι έγινε; Υπάρχει κράτος ή όχι;

2.Θα υπάρξει κάποια συνέπεια για αυτούς που σχεδίασαν και υλοποίησαν τσαμπουκά αυτή την παρανομία παραβιάζοντας κάθε νόμο;

3.Για αυτούς που άφησαν παρανόμως όλους αυτούς να εισέλθουν στο γήπεδο κατά παράβαση της νομοθεσίας; Και μάλιστα να βρίζουν και να προπηλακίζουν μπροστά στα μάτια τους.

4.Αν δεν ήταν μέσα στο γήπεδο η ορδή των τρομοκρατών, η έκβαση του αγώνα θα ήταν η ίδια;

5.Τι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο εις βάρος των διαιτητών; Κανένας δεν άκουσε και δεν είδε; Ήταν εκεί παρατηρητές και αστυνομία; Και, αν όχι, γιατί δεν ήταν; Επίτηδες;

6.Και μια τελευταία ερώτηση: Ξέρετε, κύριοι του οργανωμένου (sic) κράτους, τι παθαίνουν οι θεσμοί όταν καλοπιάνεις και ταΐζεις το κτήνος;»

Η φωτογραγία που συνοδεύει την ανάρτηση του κ. Στειακάκη: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News