ΕΠΣΗ: «Oι ευχές όλων συνοδεύουν τον Εργοτέλη»

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: «Oι ευχές όλων συνοδεύουν τον Εργοτέλη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση από την ΕΠΣΗ ενόψει της μάχης ανόδου των «κιτρινόμαυρων»

Με θερμά λόγια η ΕΠΣΗ αναφέρθηκε σε ανακοίνωσή της στην προσπάθεια που καταβάλει ο Εργοτέλης, τονίζοντας ότι έχει κερδίσει το σεβασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας και μεταφέρει τις ευχές σύσσωμου του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου για καλή επιτυχία στο σημερινό ιστορικό αγώνα με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«H πορεία της ΠΑΕ Εργοτέλης στην Super League 2 έχει κερδίσει το σεβασμό όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά όλης της φίλαθλης Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης δείχνει το δρόμο στηριζόμενη σε νέους γηγενείς ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν αναδειχτεί από τα σπλάχνα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Με σταθερή φιλοσοφία και αποπνέοντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό και ευγένεια.

Σήμερα αγωνίζεται απέναντι στον Ιωνικό και με νίκη ο Εργοτέλης θα βρεθεί ενώπιον μιας ιστορικής στιγμής. καθώς είναι πιθανή η απευθείας άνοδός του στη Super League 1 ή η διεκδίκηση της ανόδου μέσω μπαράζ.

Ανεξάρτητα όμως από την έκβαση του αποτελέσματος, αυτή η προσπάθεια αξίζει μόνο το χειροκρότημα και το σεβασμό όλων μας.

Σε αυτό τον ιστορικό αγώνα, οι ευχές της ΕΠΣΗ και σύσσωμης της οικογένειας του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου συνοδεύουν την ΠΑΕ Εργοτέλης κι ευελπιστούμε ότι σε λίγες ώρες το Ηράκλειο να έχει διπλή εκπροσώπηση στην Super League 1».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News