Εργοτέλης: Το ματς της ζωής του με Ιωνικό!

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Το ματς της ζωής του με Ιωνικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίζει στις 15:30 στη Νίκαια και με νίκη κρατά στα χέρια του την άνοδο, είτε απευθείας είτε με μπαράζ

Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του μετά από έξι χρόνια στη Super League 1 βρίσκεται ο Εργοτέλης! Toν χωρίζουν 90 λεπτά είτε από το όνειρο της απευθείας ανόδου είτε από το εισιτήριο για τα μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν σήμερα στις 15:30 (ERTSPORTS2) στη Νίκαια τον Ιωνικό, γνωρίζουν ότι μόνο με νίκη μπορούν να πετύχουν το θαύμα, το πιστεύουν και είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για να κάνουν όλη την Ελλάδα να… παραμιλάει για εκείνους!

Το ταξίδι του ονείρου για τον Εργοτέλη γίνεται με αποφασιστικότητα, με πίστη και με όλα τα όπλα στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη!

Η ομάδα είναι πανέτοιμη για τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, ολοκληρώνοντας χθες το μεσημέρι την προετοιμασίας της.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Εργοτέλης, ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν κανένα πονοκέφαλο σχετικά με απόντες καθώς όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και η αποστολή «πέταξε» το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα.

Το έργο του Εργοτέλη σίγουρα δεν είναι εύκολο, πηγαίνοντας να παίξει σε μια σκληρή έδρα και με την άνοδο να είναι αυτοσκοπός για τον Ιωνικό. Ωστόσο η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει το παραμικρό άγχος, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση με συνεχόμενες νίκες και είναι έτοιμη για να προκαλέσει… σεισμό στο πανελλήνιο.

Πρόγραμμα και σενάρια

Η πιθανή νίκη του Εργοτέλη είναι δεδομένο ότι του δίνει άρωμα… Super League 1. Η ομάδα του Ηρακλείου θα πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο με διπλό στη Νίκαια και παράλληλα η Ξάνθη νικήσει τον Λεβαδειακό. Με νίκη η Εργοτέλη και νίκη ή ισοπαλία Λεβαδειακού, τότε η ομάδα της Βοιωτίας θα είναι πρώτη και ο Εργοτέλης θα δώσει μπαράζ με τον Παναιτωλικό. Το πρόγραμμα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off είναι:

Σήμερα (15:30)

*Ιωνικός - Εργοτέλης (ERTSPORTS 2): Φωτιάς (Πέλλας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Κόλλιας (Ηπείρου)

*Ξάνθη - Λεβαδειακός (ERTSPORTS): Καραντώνης (Ημαθίας), Νικολακάκης (Λασιθίου), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

*Χανιά - Διαγόρας (ERTSPORTS 3): Περράκης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Φίλος (Βοιωτίας)

Η βαθμολογία

1.Λεβαδειακός   50

2.Ιωνικός            50

3.Εργοτέλης      48

4.Ξάνθη               48

5.Χανιά               39

6.Διαγόρας         30

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News