ΓΣ Εργοτέλης: «Όλοι οι Κρητικοί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας»

Ποδόσφαιρο
ΓΣ Εργοτέλης: «Όλοι οι Κρητικοί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερασιτέχνης εκφράζει προκαταβολικά τα συγχαρητήριά του στην ΠΑΕ Εργοτέλης

Ενόψει του τελικού ανόδου που δίνει ο Εργοτέλης στη Νίκαια με τον Ιωνικό, η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας προκαταβολικά συγχαρητήρια στην ομάδα οποιαδήποτε κι αν είναι η τελική έκβαση.

Επισημαίνει επίσης τη φιλοσοφία του συλλόγου, με μικρό budget και ανάδειξη νέων παιδιών, καλώντας όλους τους Κρητικούς να στηρίξουν την Τετάρτη τον Εργοτέλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης, αισθάνεται την ανάγκη να δώσει προκαταβολικά τα συγχαρητήρια του στην επαγγελματική μας ομάδα, για τη φετινή της πορεία στην Super League 2, όποια κι αν είναι η τελική έκβαση.

Η φετινή πορεία, όπως και οι προηγούμενες, αποτελούν προϊόν αρμονικής και σχεδιασμένης προσπάθειας ετών όλου του οικοδομήματος του Συλλόγου, από τις ακαδημίες μας μέχρι την κορυφή, την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Η προσήλωση στην αξιοποίηση και ανάδειξη των ταλέντων του Συλλόγου, και συνολικότερα των μικρών και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, αποτελούν πρωτοτυπία για τα ελληνικά δεδομένα και δείχνουν το δρόμο για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλοι εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια ως Εργοτελίτες αλλά και σαν Κρητικοί όταν βλέπουμε την ομάδα μας, έχοντας ένα από τα μικρότερα budget και το μικρότερο ηλικιακό μέσο όρο (23,8 έτη) στην Super League 2, να διεκδικεί επί ίσοις όροις την άνοδο στην Super League για ακόμη μια φορά στην ιστορία της.

Οι ποδοσφαιριστές μας να γνωρίζουν ότι ήδη έχουν τιμήσει τον Σύλλογο μας και τους ζητάμε την Τετάρτη να αγωνιστούν χωρίς άγχος, αλλά με πάθος, για να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα!

Τέλος, καλούμε όλους τους Κρητικούς την Τετάρτη να είναι με τη ψυχή τους δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας, δίνοντας τους την ώθηση να γράψουν ακόμα μια χρυσή σελίδα στο Κρητικό και Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News