Aγώνας- πρόκληση για τον Εργοτέλη στην Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Aγώνας- πρόκληση για τον Εργοτέλη στην Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης ο Εργοτέλης

Την Ξάνθη εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (14:45 ERT 3) ο Εργοτέλης σε ένα παιχνίδι- πρόκληση αφού με νίκη η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης θέσης που οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν το παραμικρό άγχος και είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους, όπως έχουν κάνει σε όλη την διαδικασία των Play Off, όπου έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δεν καταλαβαίνουν ούτε από φαβορί, ούτε από έδρες, όπως έκαναν πρόσφατα στη Λιβαδειά.

Γνωρίζουν ότι εφόσον περάσουν από την Ξάνθη νικηφόρα, θα πάνε την Τετάρτη στη Νίκαια για να τα παίξουν όλα για όλα απέναντι στον Ιωνικό που δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του κατάσταση. Με δύο νίκες ο Εργοτέλης θα είναι σίγουρα δεύτερος και ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μπορεί να έρθει και η απευθείας άνοδος με την πρωτιά.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα όσον αφορά τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές με την αποστολή που επέλεξε να έχει ως εξής:

Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Ντουμάνης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Κόλα, Neral, Σερβιλάκης, Ποζατζίδης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης, Kwateng.

Τα Χανιά έχοντας χάσει κάθε ελπίδα διεκδίκησης ανόδου παίζουν με το Λεβαδειακό, σε ένα ματς όπου οι Βοιωτοί «καίγονται» για τους βαθμούς.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής στα Play off :

ΣΗΜΕΡΑ (14:45)

*Ξάνθη-Εργοτέλης (ΕΡΤ3): Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Κωσταράς (Αιτ/νιας), Δημητριάδης (Μακεδονίας).

*Διαγόρας-Ιωνικός (ERTSports 2): Ευαγγέλου (Αθηνών), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας).

*Λεβαδειακός-Χανιά (ERTSports): Κουτσιαύτης (Άρτας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Απτόσογλου (Αθηνών).

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ξάνθη 48

2.Λεβαδειακός 47

3.Ιωνικός 47

4.Εργοτέλης 45

5.Χανιά 39

6.Διαγόρας 30

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News