Εργοτέλης: Με καλή ψυχολογία και το βλέμμα στον επόμενο «τελικό»

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Με καλή ψυχολογία και το βλέμμα στον επόμενο «τελικό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι τώρα αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Εργοτέλη στα Play Off της Super League 2, καθώς η νίκη του με 3-1 επί του Διαγόρα κρατά ζωντανό το όνειρο για τη διεκδίκηση της ανόδου.

Σίγουρα το έργο του παραμένει δύσκολο και το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός νίκησε τον Ιωνικό και βρίσκεται στο +5 στην δεύτερη θέση δεν τον ευνοεί.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν όμως όλα για όλα στον επόμενο τελικό, την Τετάρτη του Πάσχα με τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι όπου με το διπλό θα πλησιάσουν στους δύο βαθμούς τους Βοιωτούς.

Η ψυχολογία είναι στα καλύτερά της και αυτό φάνηκε και στη χθεσινή προπόνηση στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μποτέ και Νεράλ ενώ εκτός έμειναν οι Θεοδωράκης και Ποζατζίδης λόγω μικροενοχλήσεων χωρίς ωστόσο να εμπνέουν ανησυχία.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, ο Γιάννης Ταουσιάνης έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Μ. Σαββάτου όπου αναμένεται να ξεκινήσει και η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι των play off απέναντι στον Λεβαδειακό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News