Εργοτέλης: Με εξαιρετική ψυχολογία αύριο με Απόλλωνα Λάρισας

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Με εξαιρετική ψυχολογία αύριο με Απόλλωνα Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους οι "κιτρινόμαυροι" στο γήπεδο του ΑΟ Μαγούλας στην Καρδίτσα

Παραμένοντας εκτός Κρήτης μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του στο γήπεδο του Α.Ο Μαγούλας στην Καρδίτσα.

Η ψυχολογία στους κιτρινόμαυρους είναι εξαιρετική μετά την ισοπαλία στην Πάτρα και τη διασφάλιση της συμμετοχής στα Play Off και θέλουν αύριο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας για να κλείσουν με χαμόγελα την κανονική περίοδο.

Στόχος είναι να μπουν στα Play Off που ξεκινούν την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι δεν θα έχουν οι Μπάτζιος, Ποζατζίδης και Κωστανάσιος οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους, όπως και οι τραυματίες Κατσούρι, Νεράλ και Μποτέ.

Η αποστολή του Εργοτέλη έμεινε στην Καρδίτσα μέχρι και το απόγευμα και στη συνέχεια αναχώρησε για τη Λάρισα όπου θα διανυκτερεύσει ενόψει του αυριανού αγώνα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Ταουσιάνη, Χρήστος Τσιακίρης και ο ποδοσφαιριστής της Ηλίας Τσέλιος μίλησαν στο διαδικτυακό κανάλι του Εργοτέλη στο youtube για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Χρήστος Τσιακίρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, για το καλύτερο πλασάρισμα. Ο Εργοτέλης έχει δείξει ετοιμότητα σε τέτοιου είδους ματς. Στόχος είναι να μπούμε στα πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή θέση και να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, από την αρχή της χρονιάς».

Με την σειρά του ο Ηλίας Τσέλιος σχολίασε: «Θα δώσουμε το 100%, απ' αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη έδρα και το γήπεδο δεν είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, ώστε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι-οφ. Στόχος του Εργοτέλη, είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε για να κυνηγήσουμε, αν όχι την πρώτη θέση, τότε τη δεύτερη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News