SL2: Το pregame του αγώνα Παναχαϊκή-Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
SL2: Το pregame του αγώνα Παναχαϊκή-Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δηλώνουν οι Τσιακίρης, Μαζουλουξής και Μανουσάκης

Δύο ημέρες πριν το κυριακάτικο παιχνίδι του Εργοτέλη στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή (14:45-ΕΡΤ3), ο βοηθός του Γιάννη Ταουσιάνη, Χρήστος Τσιακίρης και οι ποδοσφαιριστές Κυριάκος Μαζουλουξής και Γιώργος Μανουσάκης σχολιάζουν στην κάμερα του Ergotelis TV στο Youtube την επερχόμενη αναμέτρηση.

Ο βοηθός του Γιάννη Ταουσιάνη, Χρήστος Τσιακίρης, ανέφερε:

«Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Παναχαική. Μια ιστορική ομάδα και δύναμη για πολλά χρόνια στην κατηγορία. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε νικηφόρα αποτελέσματα και η ομάδα θα πάει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ευελπιστώ να κλείσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την είσοδο στην εξάδα, που ήταν ο κεντρικός μας στόχος».

Ο κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», Κυριάκος Μαζουλουξής, σχολίασε:

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι, αυτό με την Παναχαική. Πιστεύω έχουμε εξασφαλίσει την είσοδο μας στα πλέι-οφ που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος. Θέλουμε να είμαστε κοντά στις δυο πρώτες θέσεις. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην Παναχαική, η οποία είναι σε φόρμα στα τελευταία παιχνίδια».

Τέλος ο Γιώργος Μανουσάκης, ο οποίος βρίσκεται σε φόρμα και σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία παιχνίδια, επεσήμανε

«Με τη Δόξα κάναμε ένα καλό παιχνίδι όπως ήταν και όλα τα τελευταία μας. Σε αυτό το ματς , συνδυάσαμε καλό ποδόσφαιρο και αποτέλεσμα. Το ιδανικότερο στα δυο παιχνίδια που μένουν, είναι οι έξι βαθμοί και θα ήταν πολύ καλό για μας, για να είμαστε κοντά στις δυο πρώτες θέσεις και στα πέντε επόμενα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή, υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την εξάδα, αλλά και για τη δεύτερη θέση. Παίζουμε κόντρα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Η Παναχαϊκή, δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια».

Για τη δική του παρουσία και τα 7 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου. Για μένα όμως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, να κυνηγήσουμε δηλαδή μέχρι το τέλος το όραμα της ανόδου και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News