Εργοτέλης: Έτοιμος και αποφασισμένος για… μάχη στην Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Έτοιμος και αποφασισμένος για… μάχη στην Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη δοκιμασία σήμερα για τους «κιτρινόμαυρους» (14:45, ΕΡΤ3)

Με αποφασιστικότητα και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει σήμερα (14:45, ΕΡΤ3) την Ξάνθη εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 2, έχει όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, με βάσει τη βαθμολογία και τη δυναμική των δύο ομάδων. Η ομάδα του Ηρακλείου, βρίσκεται στην 2η θέση μαζί με τον Λεβαδειακό (με 28 βαθμούς) και έχει ένα βαθμό περισσότερο από τους Ακρίτες.

Προερχόμενοι από τρεις συνεχόμενες ήττες, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να βγάλουν… αντίδραση και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, μέσα από καλό ποδόσφαιρο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες χωρίς απρόοπτα. Στο απουσιολόγιο είναι οι τραυματίες Σαρρής και Νεράλ, όπως και ο τιμωρημένος Σερβιλάκης.

Την αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Ταουσιάνης απαρτίζουν οι Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Μποτέ, Ποζατζίδης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Κόλα, Αλεξάκης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Άπι, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κουατένγκ, Κόνρααντ, Πατρινός και Κοκκίνης.

«Με πίστη στο πλάνο μας»

Ο γυμναστής των «κιτρινόμαυρων», Γιώργος Γουνελάς και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, Θανάσης Κωστανάσιος μίλησαν για το σημερινό ματς με την Ξανθη.

«Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ έμπειρη, που έχει στόχο την άνοδο και τον τελευταίο καιρό δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, που ίσως κριθεί στο γκολ», ανέφερε ο εκ των συνεργατών του Γιάννη Ταουσιάνη, ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρόσθεσε από την πλευρά του: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο την Ξάνθη που διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας, με στόχο τη νίκη. Πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Η 17η αγωνιστική

Με δύο παιχνίδια ανοίγει σήμερα η «αυλαία» της 17ης αγωνιστικής στη Super League. Εκτός από τη «μάχη» του Εργοτέλη με την Ξάνθη, υπάρχει και το σημαντικό ματς Διαγόρας-Λεβαδειακός.

Σε επίπεδο Κρήτης, Χανιά και ΟΦ Ιεράπετρας παίρνουν τη… σκυτάλη αύριο, όπου δοκιμάζονται αμφότεροι εκτός έδρας κόντρα σε Τρίκαλα και Δόξα Δράμας αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα (14:00)

Διαγόρας-Λεβαδειακός (γηπ. Ρόδου, ERTsports 3)

Σήμερα (14:45)

Ξάνθη-Εργοτέλης (γηπ. Ξάνθης, ΕΡΤ3)

Αύριο (14:00)

Τρίκαλα-Χανιά (γηπ. Τρικάλων, ERTsports)

Αύριο (14:45)

Δόξα Δράμας-ΟΦ Ιεράπετρας (γηπ. Δράμας, ERTsports 2)

ΑΕ Καραϊσκάκης:-Απόλλων Λαρ. (γηπ. Άρτας, ERTsports 3)

Ιωνικός-Παναχαϊκή (γηπ. Νίκαιας, ΕΡΤ3)

1.Ιωνικός                 31

2.Λεβαδειακός        28

3.Εργοτέλης            28

4.Ξάνθη                    27

5.Διαγόρας               26

6.Παναχαϊκή             22

7.Χανιά                      22

8.Απόλλων Λαρ.       18

9.Δόξα Δράμας          17

10.Τρίκαλα                 16

11.ΟΦ Ιεράπετρας    11

12.ΑΕ Καραϊσκάκης  11

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News