Εργοτέλης

Εργοτέλης: Συνάντηση κορυφής και στόχος η άμεση άνοδος στην SL1!


Εξελίξεις παρουσία Μάγκετ Σάμι, Τουτζάρη και Στειακάκη στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ

Η διεκδίκηση της ανόδου στην Super League 1 τέθηκε ξεκάθαρα ως στόχος του Εργοτέλη, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση κορυφής μεταξύ Μάγκετ Σάμι, Τουτζάρη και Στειακάκη. Επίσης έγινε γνωστό ότι γίνεται έρευνα για αγορά κατάλληλου τμήματος γης για τη δημιουργία μεγάλου πολυγήπεδου προπονητικού κέντρου. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη κ. Γιώργος Στειακάκης ανέφερε σχετικά:

«Μετά τη συνάντηση μας σήμερα με τον ιδιοκτήτη και  τον γενικό  διευθυντή της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Μάγκετ Σάμι και Γιώργο Τουτζάρη, οι ειδήσεις είναι οι εξής:

  1. Η ομάδα θα επιδιώξει την άνοδο από φέτος στην SL 1, παρότι αυτό δεν ήταν εξαρχής ο βασικότερος στόχος. Σε κάθε περίπτωση η θέση της είναι στη μεγάλη κατηγορία.
  2. Ήδη ερευνάται η αγορά κατάλληλου τμήματος γης για τη δημιουργία μεγάλου πολυγήπεδου προπονητικού κέντρου.
  3. Ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος στα τμήματα υποδομής και στο αναβαθμισμένο Μαρτινέγκο με προγράμματα κορυφαίων προδιαγραφών και τεχνογνωσίας.
  4. Θα παραμείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία της ανάδειξης νέων και ιδίως Κρητικών ποδοσφαιριστών.
  5. Τέλος, εκφράσθηκε η επιθυμία του Μάγκετ Σάμι, και φροντίζει για τις γραφειοκρατικές προϋποθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο, να διαμείνει μόνιμα στο Ηράκλειο, ώστε να αφοσιωθεί στην ενασχόληση του με τον Εργοτέλη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια