Ταουσιάνης: «Ήττα που πονάει» (video)

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Ήττα που πονάει» (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Εργοτέλη αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθε η ήττα από τα Χανιά

Μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στα Χανιά (0-1), ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης και ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Ποζατζίδης μίλησαν για την εικόνα του αγώνα, στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Εργοτέλη στο youtube.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Ταουσιάνη: «Είναι μια ήττα που πονάει με τον τρόπο που ήρθε. Είδαμε ένα παιχνίδι, μεταξύ δυο καλών ομάδων, μοιρασμένο και στα δυο ημίχρονα με στιγμές για τον καθένα. Και από αυτό το παιχνίδι, πρέπει να παίρνουμε μαθήματα, να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε. Όταν φτάνουμε σε εκείνο το σημείο του αγώνα, οφείλουμε να διαχειριζόμαστε την κατάσταση και να διαφυλάττουμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν σε μια τέτοια κατάσταση με δυο ήττες και επανήλθαμε και το ίδιο θα κάνουμε για ακόμη μια φορά».

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Στέλιος Ποζατζίδης από την πλευρά του ανέφερε:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Είναι άσχημο να δέχεσαι ένα γκολ στο 93’ στην έδρα σου. Εκεί εμείς θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και το βλέμμα μας στρέφεται στο επόμενο ματς. Είμαστε ακόμη στην κορυφή της βαθμολογίας. Αφήνουμε πίσω το σημερινό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News