Δεν θέλουν να κάνουν...στάση ούτε στη Λιβαδειά

Ποδόσφαιρο
Δεν θέλουν να κάνουν...στάση ούτε στη Λιβαδειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εργοτέλη είναι έτοιμοι για μια ακόμα "παράσταση νίκης" στη Βοιωτία...

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, αν όχι το δυσκολότερο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 2 έχει σήμερα (14.45-ΕΡΤ3) μπροστά του ο Εργοτέλης...

Η Λιβαδειά...θέλει παλικάρια και η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έχει δείξει πως φέτος μπορεί και στα δύσκολα και δεν είναι πια... ομάδα έδρας όπως εκτιμούσαν πολλοί τα προηγούμενα χρόνια! Ένα θετικό αποτέλεσμα στη Βοιωτία θα ήταν ακόμα και το ισόπαλο, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι έδειξαν πρόσφατα στη Νίκαια ότι στην καλή τους μέρα μπορούν να φτάνουν σε μεγάλες νίκες ακόμα και εναντίον ομάδων που επικράτησαν στο Παγκρήτιο! Άλλωστε ακόμα και με ισοπαλία είναι πολύ πιθανό ο Εργοτέλης να αποκτήσει συγκάτοικο στην κορυφή τον Διαγόρα και με δεδομένα τα προνόμια που έχει η 1η θέση στην κανονική διάρκεια, για τον Εργοτέλη θα ήταν εξόχως σημαντικό να έμενε μόνος στο ρετιρέ ως το τέλος!

Βλέπετε ο πρώτος στα πλέι οφ θα δώσει τέσσερα ματς εντός και ένα εκτός και είναι εύλογο να πάει εκεί σαν φαβορί για την διατήρηση της θέσης που οδηγεί απευθείας στη Σούπερ Λιγκ1. Μόνο πως στον Εργοτέλη εξακολουθούν να μην λένε μεγάλα λόγια και να βλέπουν κάθε ματς χωριστά...Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με αισιοδοξία και αγωνιστική ετοιμότητα, και όλοι γνωρίζουν τις απαιτήσεις του σημερινού αγώνα όπου θα χρειαστεί συγκέντρωση 100% και αποφασιστικότητα. Οι "κιτρινόμαυροι" ακολούθησαν χθες πρόγραμμα προπόνησης μικρής διάρκειας που στόχο είχε την ενεργοποίηση για το παιχνίδι του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου, μετά την προθέρμανση έγινε δίτερμα και έξτρα δουλειά στις στατικές φάσεις...

Χαμόγελα υπάρχουν για τον Ορέστη Κατσούρι που είναι έτοιμος και μπήκε στην αποστολή ενώ οι Κούατενγκ και Ντουμάνης παρότι έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς, δεν είναι έτοιμοι ακόμα για αγωνιστική δράση και έτσι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κόλα, που και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μετά την προπόνηση ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε αεροπορικώς για Αθήνα και από εκεί οδικώς για τη Λιβαδειά και την οποία απαρτίζουν οι: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Νεράλ, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Αλεξάκης, Πέιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Άπι, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κόνραντ, Πατρινός, Κοκκίνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News