Εργοτέλης: Έβγαλε αποστολή… νίκης για Λιβαδειά

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Έβγαλε αποστολή… νίκης για Λιβαδειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για την αυριανή μάχη

Ο Εργοτέλης έχει αποδείξει φέτος ότι… δεν καταλαβαίνει ούτε από έδρες, ούτε από αντιπάλους και είναι πανέτοιμος για άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι (σέντρα 14:45) στη Λιβαδειά.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με αισιοδοξία και αγωνιστική ετοιμότητα, γνωρίζοντας ότι απέναντι στο Λεβαδειακό θα δοθεί μια μάχη υψηλών απαιτήσεων, όπου θα χρειαστεί συγκέντρωση 100% και αποφασιστικότητα.

Οι "κιτρινόμαυροι" ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης μικρής διάρκειας που στόχο είχε την ενεργοποίηση για το παιχνίδι του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου, μετά την προθέρμανση δούλεψαν με παιχνίδι σε δίτερμα και στο τέλος πάνω στην εκτέλεση στατικών φάσεων.

Το θετικό είναι ότι ο Ορέστης Κατσούρι είναι έτοιμος και μπήκε στην αποστολή ενώ οι Κούατενγκ και Ντουμάνης παρότι έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς, δεν είναι έτοιμοι ακόμα για αγωνιστική δράση και έτσι δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κόλα, που και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μετά την προπόνηση ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Λειβαδιά και την οποία απαρτίζουν οι:

Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Νεράλ, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Αλεξάκης, Πέιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Άπι, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κόνραντ, Πατρινός, Κοκκίνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News