Ταουσιάνης: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα εξαιρετικό αντίπαλο»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα εξαιρετικό αντίπαλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασιστικότητα στον Εργοτέλη για το ματς με το Λεβαδειακό

Με την αγωνιστική προσέγγιση που έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια, θα αγωνιστεί το Σάββατο ο Εργοτέλης στην έδρα του Λεβαδειακού.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε, ότι δουλεύει με την ομάδα του για το πλάνο που θα ακολουθήσουν, ενώ τόνισε για τον αντίπαλο ότι διαθέτει ποιότητα.

Οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού: «Εξαιρετικός αντίπαλος και ισορροπημένη ομάδα σε όλες τις φάσεις της, με ποιότητα και εμπειρία ποδοσφαιριστών. Η καθημερινότητα μας είναι ίδια. Ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θα κάνουμε και αυτή την εβδομάδα, προετοιμαζόμενοι πάνω στις ειδικές συνθήκες και το πλάνο που θα ακολουθήσουμε».

Από την πλευρά του, ο Θέμης Πατρινός επισήμανε: «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, έχουμε δουλέψει και αυτή την εβδομάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι και αυτοί ψηλά. Είναι ντέρμπι κορυφής, θα πάμε και εκεί να δείξουμε ποιοι είμαστε και να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη διαφορά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντώνης Αλεξάκης: «Είναι ένα δύσκολο ματς, όμως θα πάμε να το παλέψουμε στα ίσια. Να συνεχίσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News