Λαμπράκης και Σουτζής μας μίλησαν για τον Εργοτέλη του "χθες" και του "σήμερα"...

Ποδόσφαιρο
Λαμπράκης και Σουτζής μας μίλησαν για τον Εργοτέλη του "χθες" και του "σήμερα"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τιμ μάνατζερ και ο συνεργάτης του Γιάννη Ταουσιάνη θυμήθηκαν για το neakriti.gr την ομάδα που υπήρξαν συμπαίκτες και έκαναν συγκρίσεις με τη σημερινή...

Ο Εργοτέλης πέτυχε έξι γκολ σε αγώνα του μετά από σχεδόν 18 χρόνια, σε ένα παιχνίδι που κανείς δεν περίμενε...περίπατο.

Πριν 18 περίπου χρόνια-στις 30 Απριλίου του 2003- με ποδοσφαιριστές τότε τον νυν τιμ μάνατζερ Σταύρο Λαμπράκη και τον νυν συνεργάτη του Γιάννη Ταουσιάνη Σταύρο Λαμπράκη, η ομάδα του Ηρακλείου διεκδικούσε την άνοδο στη Β΄Εθνική και υποδεχόταν τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα Νέων Πόρων, που είχε εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση στην Γ’ Εθνική εκείνης της χρονιάς.

Την εξέλιξη δεν θα μπορούσε να την προβλέψει κανένας, αφού ο Εργοτέλης πέτυχε ένα απίστευτο 7-0 (21′ κεφαλιά, 46′ κεφαλιά Χαραλαμπάκης, 25′ πέναλτι Λαμπράκης, 27′ σουτ, 37′ πέναλτι, 79′ σουτ Ογκουνσότο, 81′ σουτ Δ. Κοιλιάρας).

Εμείς επικοινωνήσαμε τόσο με τον Σταύρο Λαμπράκη, όσο και με τον Μανόλη Σουτζη που θυμήθηκαν το ματς με τους Νέους Πόρους αλλά έκαν παράλληλα και μια σύγκριση της τότε ομάδας με την σημερινή...

«Κάναμε ένα τρομερό ματς με τους Νέους Πόρους με το Μαρτινέγκο ασφυκτικά γεμάτο και τον κόσμο να κρέμεται ακόμα και από τα τείχη! Τότε είχαμε μια ομάδα μόνο με Κρητικούς και τους ξένους, σίγουρα υπάρχουν διαφορές. Ωστόσο το κλίμα και τότε και στην τωρινή ομάδα είναι οικογενειακό!»

Από την πλευρά του ο Μανόλης Σουτζής σχολίασε: «Σε εκείνο το ματς με τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων ήμασταν… θυμωμένοι για την ήττα εκεί στον πρώτο γύρο. Παίξαμε με πάθος και μας βγήκε το μεγάλο σκορ! Σίγουρα η ομάδα η φετινή είναι μια ομάδα με ποιότητα και τρομερό κλίμα! Ε, αυτό το κλίμα υπήρχε και τότε!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News