Έτοιμος για το νικηφόρο αποτέλεσμα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος για το νικηφόρο αποτέλεσμα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγήκε η αποστολή για το ματς με τη Δόξα Δράμας…

Γεμάτη αισιοδοξία και πίστη σε ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα του Εργοτέλη ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο στάδιο, για την 13η αγωνιστική της Super League 2 (13.30).

Το σημερινό πρόγραμμα είχε σαν στόχο το φορμάρισμα πριν την αναμέτρηση, και έτσι μετά την προθέρμανση ακολούθησε δίτερμα μικρής διάρκειας με τακτικές κατευθύνσεις και δουλειά στις εκτελέσεις στατικών φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Kwateng, Ντουμάνης και Κόλα ενώ εκτός παρέμεινε ο Κατσούρι ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω ενοχλήσεων στο ηβικό οστό με τα αποτελέσματα να δείχνουν ένα μικρό οίδημα σε πρώιμο στάδιο. Μετά από ιατρική σύσταση θα παραμείνει εκτός δράσης ώστε να ξεκουραστεί, για πέντε μέρες περίπου ενώ μετά θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεση του στο αυριανό ματς.

Ο λόγος για τους: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Bote, Neral, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης.

Επίσκεψη παλαίμαχων στην προπόνηση

Τους παίκτες της ομάδας του Εργοτέλη, επισκέφθηκε σήμερα στο Παγκρήτιο στάδιο αντιπροσωπία παλαίμαχων ποδοσφαιριστών μοιράζοντας τους συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη καθώς και ευχές για υγεία, δύναμη και επίτευξη των στόχων. Ο πρόεδρος των παλαίμαχων Μανόλης Κεφαλογιάννης μαζί με τους Μανόλη Συντιχάκη, Ανδρέα Χατζηπαναγιώτου και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Σ.Α.Ε.Π.Η. Παύλο Ροδίτη προσέφεραν σε όλα τα μέλη των ''κιτρινόμαυρων γλυκά.

Οι αρχηγοί της ομάδας, το τεχνικό team καθώς και ο τεχνικός διευθυντής τους ευχαρίστησαν, δωρίζοντας τους παράλληλα φανέλες του Εργοτέλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News