Ταουσιάνης: «Αφιερωμένη η νίκη στο Ντίνο Συγγενίδη»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Αφιερωμένη η νίκη στο Ντίνο Συγγενίδη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Εργοτέλη αναφέρθηκε στην απώλεια του εμβληματικού παράγοντα

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη για την οικογένεια του Εργοτέλη λόγω του θανάτου του εμβληματικού παράγοντα και φίλου του συλλόγου, Ντίνου Συγγενίδη.

Άπαντες είχαν ένα παραπάνω κίνητρο να αγωνιστούν και για τη μνήμη του στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας και έτσι ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές μας Χρήστος Μπάτζιος, Στέλιος Ποζατζίδης μίλησαν στο διαδικτυακό κανάλι του Εργοτέλη και αφιέρωσαν την νίκη στο Ντίνο Συγγενίδη…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Ταουσιάνη: «Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, στη μνήμη του Ντίνου Συγγενίδη, ενός ανθρώπου που όλοι ξέρουμε πόσο αγαπούσε αυτήν την ομάδα. Εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν μια δύσκολη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει τη ζωή μας, πιο εύκολη, καθώς δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πολλές προϋποθέσεις για ν' ανοίξουμε το σκορ. Δεν είχαμε την φρεσκάδα, καθώς είχαμε ματς την Τετάρτη σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Παρ’ όλα αυτά, δείξαμε υπομονή και ηρεμία στο να βρούμε τις λύσεις. Είχαμε απέναντι μας μια πιο ενισχυμένη άμυνα από τη στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Πετύχαμε το γκολ, κερδίσαμε και ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό, που  θα είναι πολύ δύσκολο».

Με την σειρά του ο ένας εκ των αρχηγών, Χρήστος Μπάτζιος ανέφερε:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την οικογένεια του Εργοτέλη, καθώς έφυγε από την ζωή ο κ. Ντίνος Συγγενίδης ο οποίος είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα μας . Η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Όσον αφορά το παιχνίδι σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και πήραμε μια σημαντική νίκη, που μας κρατάει στην πρώτη θέση. Συνεχίζουμε και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο απέναντι στον Ιωνικό».

Ο ποδοσφαιριστής που δημιούργησε το γκολ που έκρινε την σημερινή αναμέτρηση, Στέλιος Ποζατζίδης σχολίασε επίσης:

«Το γκολ μπήκε μετά από μια ωραία συνεργασία, άλλωστε αυτά είναι πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Σήμερα πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι' αυτό. Η ομάδα της Λάρισας με την αλλαγή του προπονητή, έχει αλλάξει και αγωνιστικό πρόσωπο που μας δυσκόλεψε αρκετά. Με τα χαρακτηριστικά μας όμως, την αγωνιστικότητα και την ομαδικότητα, πήραμε μια δύσκολη νίκη. Είμαστε ξανά στην κορυφή. Τα πανηγύρια σήμερα από αύριο σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News