Οι δηλώσεις Ταουσιάνη, Τσέλιου και Άπι για το παιχνίδι που πέρασε και αυτό που έρχεται...

Ποδόσφαιρο
Οι δηλώσεις Ταουσιάνη, Τσέλιου και Άπι για το παιχνίδι που πέρασε και αυτό που έρχεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως τοποθετήθηκαν ο τεχνικός του Εργοτέλη και δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας...

Για το παιχνίδι που πέρασε αλλά και αυτό που έρχεται για τον Εργοτέλη μίλησε ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης. Επίσης για την ομάδα τους τοποθετήθηκαν ο Ηλίας Τσέλιος και ο Άπι...

Αρχικά ο Γιάννης Ταουσιάνης είπε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μας άξιζε το αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο, έχουμε πεί ότι η δικαιοσύνη είναι το γκολ, κάτι που δεν πετύχαμε εμείς στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Μπορεί να σταμάτησε το σερί από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά για μια ακόμη φορά, η αγωνιστική μας παρουσία μας άφησε ικανοποιημένους. Τα παιδιά, ότι ήταν να κάνουν το έκαναν. Το ότι είμαστε στην κορυφή, είναι μια λογική συνέπεια της παρουσίας που έχουμε σαν ομάδα.»

«Εν συνέχεια ο κιτρινόμαυρος τεχνικός  αναφέρθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας επισημαίνοντας: "Πρόκειται για μια ομάδα, η οποία βρίσκεται σε  αγωνιστική και βαθμολογική ανάταση. Έχει νέο προπονητή, έχει 3-4 προσθήκες και διαθέτει εμπειρία και ποιότητα. Εμείς έχουμε το δικό μας πλάνο και θέλουμε σε ένα ακόμα παιχνίδι να δείξουμε το σταθερά καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Υπάρχουν ενεργειακές δαπάνες για τους παίκτες, καθώς έχουμε ένα παιχνίδι παραπάνω αυτήν την εβδομάδα απ' ότι ο αντίπαλος μας, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε τις λύσεις.»

* Ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Τσέλιος σχολίασε: «Για  εμάς δεν αλλάζει τίποτα με την ήττα στη Δράμα. Σταμάτησε το σερί του αποτελέσματος, αλλά όχι των καλών εμφανίσεων. Στεναχωρηθήκαμε όμως ήδη το έχουμε ξεχάσει και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα δούμε τα δυνατά και αδύναμα σημεία του αντιπάλου και εκεί θα χτυπήσουμε. Εμείς ακολουθούμε το δικό μας πλάνο και αν συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.»

Ο Άμπι Αμπντουλάχι από την πλευρά του επίσης αναφέρθηκε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας καθώς και στην μάχη με τους Λαρισαίους :

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στη Δράμα με μακρινό ταξίδι. Ήμασταν άτυχοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχιζουμε την προσπάθεια μας με το βλέμμα το επόμενο παιχνίδι. Δεν ξέρω πολλά για τον αντίπαλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε δυνατή ομάδα, με ομαδικό πνεύμα και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη.»

Για το πρωτάθλημα της Super League 2 και το γεγονός ότι ο Εργοτέλης, είναι στην πρώτη θέση, ο Appi ανέφερε:

«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν πολλά γκολ. Κάθε παιχνίδι είναι μάχη όμως πιστεύω στην ομάδα μας και θεωρώ ότι θα είμαστε στις κορυφαίες θέσεις μέχρι το τέλος.»

Σχολιάζοντας  την επιλογή του να έρθει στον Εργοτέλη, ανέφερε 

«Στην αρχή ήμουν διστακτικός αλλά όταν ήρθα και είδα το Ηράκλειο και τους ανθρώπους, ένιωσα ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Η ομάδα είναι υπέροχη».

Τέλος για τους στόχους του, με τον Εργοτέλη, τόνισε: 

«Είναι ρεαλιστικό να βγούμε πρωταθλητές. Έχουμε παίξει τη μισή σεζόν και θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή και θα μείνουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News